مصاحبه علمی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت دوره دکتری تخصصی 96

مصاحبه علمی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت دوره دکتری تخصصی 96

به گزارش «روابط عمومی» جدول زمانبندی و آدرس محل انجام مصاحبه علمی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت دوره دکتری تخصصی سال 96 در مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه شاهد​ اعلام شد.

داوطلبان محترم چند برابر ظرفیت دوره دکتری تخصصی سال 96 دانشگاه شاهد در مرحله تکمیل ظرفیت که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به این دانشگاه معرفی شده اند، لازم است جهت انجام مصاحبه علمی و سنجش عملی، بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی به شرح تاریخ های مندرج در جدول زیر که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است، به دانشکده های دانشگاه شاهد مراجعه نمایند.

جدول شماره (1) : زمان مصاحبه علمی از معرفی شدگان دوره دکتری تخصصی سال 96 دانشگاه شاهد

ردیف رشته/ گرایش تاریخ مصاحبه محل مصاحبه​​​
1 پژوهش هنر 96/8/24 دانشکده هنر
2 تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی 96/8/24
3 زیست شناسی / فیزیولوژی گیاهی 96/8/24 دانشکده علوم پایه
4 زیست شناسی / فیزیولوژی جانوری 96/8/22
5 زیست شناسی / میکروبیولوژی 96/8/22
6 زیست شناسی / زیست فناوری میکروبی 96/8/22
7 ریاضی محض با گرایش جبر، آنالیز 96/9/12
8 ریاضی کاربردی آنالیز عددی و تحقیق در عملیات 96/9/12
9 فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی 96/8/22 دانشکده علوم انسانی
10 مهندسی برق / الکترونیک 96/9/5 دانشکده فنی و مهندسی
11 مهندسی برق / مخابرات میدان و موج 96/9/5
12 مهندسی برق / مخابرات سیستم 96/9/5
13 مهندسی برق - قدرت 96/9/5
14 مهندسی صنایع 96/8/29
15 مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) 96/8/24

*نکات قابل توجه:

1ـ ساعت مصاحبه تخصصی برای تمام رشته ها رأس ساعت 9 صبح در محل دانشکده مربوطه می باشد.

2ـ آدرس محل مصاحبه: تهران، اتوبان خلیج فارس، روبروی حرم مطهر امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد، دانشکده های مربوطه

3ـ زمان و مکان مرحله مصاحبه بررسی صلاحیتهای عمومی، متعاقباً از طریق سایت دانشگاه به اطلاع داوطلبان محترم خواهد رسید.

4-پرینت فرمهای تکمیل شده به همراه اصل و کپی از تمامی مدارک و مستندات مربوطه در روز انجام مصاحبه علمی الزامی است و در صورت نقص مدارک مورد نیاز، داوطلب به مرحله مصاحبه علمی معرفی نمی شود و عواقب ناشی از آن متوجه شخص داوطلب است.

5-شرکت در هر دو مرحله مصاحبه (مصاحبه علمی و مصاحبه بررسی صلاحیتهای عمومی) الزامی است و عدم شرکت در هر مرحله از مصاحبه به منزله انصراف داوطلب تلقی می شود و متعاقباً هیچگونه اقدامی در این خصوص انجام نمی شود.

6-رعاایت حجاب اسلامی برای ورود به دانشگاه شاهد برای برادران و خواهران الزامی است و براساس ضوابط دانشگاه شاهد ورود خواهران و همراهان آنان با حجاب برتر (چادر) امکان پذیر است.

7- وسیله ایاب و ذهاب از متروی حرم حضرت امام خمینی (ره) به دانشگاه و بالعکس درنظر گرفته شده است.

8- اسامی پذیرفته شدگان نهایی پس از بررسی نتیجه هر دو مرحله مصاحبه (مصاحبه علمی و مصاحبه بررسی صلاحیت های عمومی) به نحو مقتضی به اطلاع پذیرفته شدگان محترم خواهد رسید. لذا از پذیرفته شدگان محترم تقاضا دارد بعد از شرکت در هر دو مرحله مصاحبه از تماس تلفنی ویا مراجعه حضوری جهت اطلاع از وضعیت قبولی خود جدا خودداری فرمایند.

9- در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، سوالات خود را از طریق پست الکترونیکی ارسال تا جواب از طریق همین آدرس داده شود. (t.takmili_edu@shahed.ac.ir) (لطفاً با توجه به این که سوالات احتمالی داوطلبان محترم، تخصصی است، جهت طرح سوال و دریافت جواب آن فقط از طریق پست الکترونیکی داده شده اقدام شود و از تماس تلفنی خودداری گردد).

**مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در روز مصاحبه علمی

1- تکمیل فرم شماره یک )مخصوص داوطلب( به همراه اصل تمامی مستندات اظهار شده در فرم مذکور

2- تکمیل فرم شماره دو (توصیه نامه) توسط استاد راهنمای دوره کارشناسی ارشد و یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد (ترجیحاً با مرتبه دانشیار به بالا)

3- تکمیل فرم شماره سه( مخصوص دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد که تا تاریخ 30/11/ 96 فارغ التحصیل می شوند)