مصاحبه علمی دکتری تخصصی رشته الکترونیک 1397

مصاحبه علمی دکتری تخصصی رشته الکترونیک 1397
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از اداره کل تحصیلات تکمیلی اطلاعیه مصاحبه علمی دکتری تخصصی رشته الکترونیک سال 1397 بدین شرح صادر گردید.
به اطلاع معرفی شدگان محترم دوره  دکتری تخصصی رشته الکترونیک دانشگاه شاهد که در تاریخ های اعلام شده قبلی ( 7 خرداد 97 و 12 تیر 97) موفق به حضور در مصاحبه علمی نشده ­اند می­رساند روز شنبه مورخ 6 مرداد 1397 جهت مصاحبه علمی این گروه از داوطلبان در نظر گرفته شده است.

نکات قابل توجه:

1-     محل مصاحبه : تهران، اتوبان تهران قم روبروی حرم حضرت امام خمینی (ره) دانشگاه شاهد دانشکده فنی و مهندسی گروه الکترونیک

2-     فقط داوطلبانی که در مصاحبه علمی که در تاریخ های ( 97/3/7 و 97/4/12) موفق به حضور در مصاحبه علمی نشده اند می توانند در این مرحله از مصاحبه شرکت کنند. ( تحت هیچ شرایطی از افرادی که قبلا مصاحبه علمی شده اند مصاحبه مجدد به عمل نخواهد آمد)

3-     سایر شرایط شرکت در مصاحبه علمی را از طریق لینک اطلاعیه زمان مصاحبه آزمون دوره دکتری تخصصی سال تحصیلی 98-97 ملاحظه فرمایید.

4-     تاریخ مصاحبه بررسی صلاحیت های عمومی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.