مشاوره تخصصی به واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه

مشاوره تخصصی به واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در راستای ارائه خدمات به واحدها و شرکت های مستقر در مرکز رشد و همچنین در پاسخ به درخواست واحدهایی که نیازمند به مشاوره و راهنمایی برای ایجاد یا توسعه کسب و کار دارند، طبق یک برنامه تنظیمی و مدون نسبت به تشکیل جلسات مشاوره ای در این خصوص همت گمارد و در همین راستا در تاریخ 26 تیر ماه جلسه مشاوره ای توسط مدرس صاحب نظر در حوزه کارآفرینی و عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد تشکیل گردید.

در این جلسه پیرامون  مشکلات و ابهامات واحدها و شرکت های  فناورمستقر در مرکز رشد دانشگاه بحث و تبادل نظر شد و  نسبت به  چگونگی و فرایند تجاری سازی محصول و همچنین راهکارها و قوانین ثبت پتنت پرداخته و راهنمایی های لازم ارائه گردید و قرار بر این شد جهت بررسی و روند پیشرفت واحدهای فوق در جلسه بعدی مشاوره، مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

گفتنی است از واحدهای فناور و یا دانشجویانی که علاقه مند به راه اندازی واحدهای کسب و کار هستند دعوت به عمل می آید در جلسات مشاوره ای که در این خصوص تشکیل می گردد شرکت نمایند. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاع از جلسات مشاوره ای فوق با شماره 66952725 -09194043735 مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شاهد تماس حاصل نمایند.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​