مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه به بهره برداری رسید

مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه به بهره برداری رسید

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آیین بهره برداری مسجد پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) روز سه شنبه 18 مهرماه سال جاری با حضور حجت الاسلام و المسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور، دکتر ثقفی رئیس دانشگاه، جمع کثیری از دانشجویان، اعضای هیأت علمی، کارمندان و مدیران دانشگاه برگزار شد.

در آغاز این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر هادوی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در بیاناتی کوتاه ضمن خیر مقدم به حضار و دعای خیر برای حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، از کلیه مدیران و همکارانی که از ابتدا در ساخت و تکمیل بخش های مختلف دانشگاه شاهد مشارکت و همراهی داشته اند، به ویژه دست اندرکاران ساخت مسجد دانشگاه تشکر و قدردانی کردند.

در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین قرائتی دو جلسه از جلسات درس هایی از قرآن را به حاضران در آیین افتتاح تقدیم داشتند.

پس از اجرای کلاس های درس های از قرآن، نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین قرائتی برگزار شد.

گفتنی است مسجد پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله و سلم) دانشگاه شاهد با ۱۸۵۰ متر شبستان، ۱۵۰۰ متر مربع صحن و شبستان باز، ۱۲۰۰ متر مربع فضای مسقف شامل محیط اداری، فرهنگی و بهداشتی و ۷۰۰۰ متر مربع محوطه و فضای سبز و با گنجایش ۲۴۰۰ نفر نمازگزار در زمره بزرگترین مساجد دانشگاه های کشور می باشد.

96-07-18 eftetahe masjed 01.jpg
96-07-18 eftetahe masjed 02.jpg