مستند هفت خط منتشر شد

مستند هفت خط منتشر شد

به گزارش «روابط عمومی» به نقل از بسیج دانشجویی دانشگاه، مستند هفت خط روایتی از برگزاری هفت دوره اردوی جهادی پزشکی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد آماده و منتشر گردید.

گروه جهادی شهید کاظمی آشتیانی به همت پایگاه بسیج دانشجویی دانشکده پزشکی خدمت رسانی به مردم ناتوان و ضعیف در مناطق محروم در حوزه های پزشکی و فرهنگی را آغاز نموده و در طی هفت دوره برگزاری اردوی جهادی پزشکی، خدماتی همچون آموزش، درمان، غربالگری، تزریقات، اهدای داروی رایگان به بیماران و اهدای بسته ی فرهنگی به کودکان انجام گرفته است.

همچنین در طول این هفت دوره  بیش از 1500 نفر ویزیت شدند و تنوع داروهای اهدایی به بیماران به بیش از 140 نوع دارو رسید و در هر اردو به طور میانگین 20 نفر کادر اجرایی و پزشک مشغول به خدمت رسانی به مردم بودند.

شما می توانی از طریق آدرس ذیل فیلم مستند هفت خط را دریافت نمایید:

مستند هفت خط روایتی از اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانشکده پزشکی

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​​​​​​