مسابقه کتابخوانی "مردانی حوالی خورشید"

مسابقه کتابخوانی "مردانی حوالی خورشید"
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مسابقه کتابخوانی"مردانی حوالی خورشید" از سوی دبیرخانه جشنواره بین الملی سیمرغ وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی برگزار می گردد.

کتاب "مردانی حوالی خورشید"،نوشته ناصر پروانی، بخشی از خاطرات امیر حبیب بقایی فرمانده سابق نیروی هوایی ارتش در دوران جنگ و زندگی خانوادگی است. البته در این اثر به رشادت‌ها و جهادگری تمامی رزمنده‌ها در دوران دفاع مقدس اشاره شده و علاوه بر امیر حبیب بقایی به ابعادی از شخصیت شهید منصور ستاری، شهید عباس بابایی و شهید مصطفی اردستانی پرداخته شده است.

امیر حبیب بقایی از دوستان نزدیک شهید عباس بابایی بود. سابقه آشنایی آنها به سال ۱۳۵۴ در پایگاه هوایی دزفول باز می‌گشت. وی همچنین در آن سال در پایگاه دزفول با سرلشگر مصطفی اردستانی هم خدمت بود و در سال‌های بعد در پایگاه ششم شکاری بوشهر و پایگاه دوم شکاری تبریز نیز به همکاری با آنها ادامه داد.

از نکات بارز این کتاب تبیین نقش پررنگ همسران شهدا و رزمندگان در دوران دفاع مقدس است. یکی از ۱۰ فصل این کتاب «پایگاهی به نام همسرم» نام دارد. همچنین در بخش‌هایی از این کتاب به جانفشانی‌های مردم شهر دزفول پرداخته شده است و در مورد ۶ عملیات بزرگ و نقش نیروی هوایی در آن صحبت شده است.​

گفتنی است جشنواره سیمرغ فرصتی مناسب جهت ارائه و شرکت در مسابقات فرهنگی، هنری، ادبی و هنرهای تجسمی برای دانشجویان وزارت بهداشت، کارکنان و عموم مردم می­ باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فایل فرخوان به ادرس (https://festivalf.ir/) مراجعه فرمایید.

مهلت شرکت در مسابقه کتابخوانی از ۲۵ مهرماه تا ۱۵ آبان ماه است. در حال حاضر نیازی به ثبت نام نبوده و آزمون به صورت مجازی در تاریخ 20 آبان ماه در سایت festivalf.ir برگزار می شود و به ده نفر از برگزیدگان کارت هدیه ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریالی و به چهل نفر، چهل بسته فرهنگی اهدا خواهد شد.​

کتاب مردانی حوالی خورشید.pdfکتاب مردانی حوالی خورشید.pdf

WhatsApp+Image+2020-10-21+at+09.20.50.jpeg