مسابقات ورزشی مجازی دانشجویان وزارت علوم

مسابقات ورزشی مجازی دانشجویان وزارت علوم
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مسابقات ورزشی مجازی دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اسفند ماه برگزار می گردد.

به نقل از اداره تربیت بدنی دانشگاه؛ مسابقات ورزشی مجازی دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته های ورزشی آمادگی جسمانی، طناب زنی، وشو، کاراته، فوتبال، فریزبی، بسکتبال و اسکواش برگزار می گردد.

از علاقه مندان دعوت می شود برای ثبت و کسب اطلاعات بیشتر با اداره تربیت بدنی تماس حاصل نمایند.

گفتنی است که کلیپ های نفرات برگزیده در هر هر رشته به مرحله کشوری مسابقات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال خواهد شد.

مهلت ثبت نام 2 لغالیت 6 اسفند ماه 1399 بوده و زمان برگزاری نیز 16 لغایت 18 اسفند ماه 1399 می باشد.

شماره تماس های اداره تربیت بدنی جهت برقراری ارتباط در ساعات اداری (ساعت 8 الی 14:30):
51215255 و 51215254
شماره پیامک: 09388704717

قوانین رشته های ورزشی این دوره از مسابقات به شرح ذیل می باشد:

مسابقات+مجازی+وزرات+علوم1.jpg