مزایده اجاره بخش لابراتوار و رادیولوژی کلینیک دندانپزشکی شهید منتظری

مزایده اجاره بخش لابراتوار و رادیولوژی کلینیک دندانپزشکی شهید منتظری

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه شاهد در نظر دارد بهره برداری از بخش لابراتوار کلینیک شهید منتظری را از طریق مزایده به متقاضی واجد شرایط واگذار نماید. تضمین شرکت در مزایده 325/000/000 ريال می باشد.

بدینوسیله از متقاضیان دارای تجربه و سوابق اجرایی مفید دعوت بعمل می آید ، جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مزایده از تاریخ درج آگهی لغایت پایان وقت اداری روز چهارشنبه  97/6/14 با در دست داشتن معرفی نامه به آدرس ابتدای آزاد راه تهران قم، روبروی حرم مطهرحضرت امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد، سازمان مرکزی، اداره کل تدارکات مراجعه نمایند.

شرایط شرکت در مزایده اجاره لابراتوار.pdfشرایط شرکت در مزایده اجاره لابراتوار.pdf

قرارداد اجاره لابراتوار.pdfقرارداد اجاره لابراتوار.pdf

همچنین دانشگاه شاهد در نظر دارد بهره برداری از بخش رادیولوژی درمانگاه تخصصی دندانپزشکی شهید منتظری را از طریق مزایده به متقاضی واجد شرایط واگذار نماید. تضمین شرکت در مزایده 516/000/000 ريال می باشد.

بدینوسیله از متقاضیان دارای تجربه و سوابق اجرایی مفید دعوت بعمل می آید، جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مزایده از تاریخ درج آگهی لغایت پایان وقت اداری روز چهارشنبه  97/06/14 با در دست داشتن معرفی نامه به آدرس ابتدای آزاد راه تهران قم، روبروی حرم مطهرحضرت امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد، سازمان مرکزی، اداره کل تدارکات مراجعه نمایند.

شرایط شرکت در مزایده رادیولوژی.pdfشرایط شرکت در مزایده رادیولوژی.pdf

قرارداد  اجاره بخش رادیولوژی.pdfقرارداد اجاره بخش رادیولوژی.pdf

شماره تماس :  51215159-51215163​

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​