مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه شاهد سال 96 برگزار شد.

این مراسم روز چهارشنبه 22 آذر ماه با حضور دکتر عبدالرضا باقری قائم مقام وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری، دکتر ثقفی رئیس دانشگاه، معاونین و جمعی از مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه  در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه  پس از قرائت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، خانم دکتر کیاسالاری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن خوش آمدگویی و تبریک هفته پژوهش به پژوهشگران دانشگاه در خصوص برنامه راهبردی حوزه پژوهش دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و از برنامه ها، آمار و ارقام و رتبه هاى مقالاتى که در دانشگاه شاهد تدوين شده است سخن گفت  و سپس مستند کوتاهی از  مجموعه فعالیت های پژوهشی ازقبيل : گسترش فرهنگ پژوهش، بررسى اختراعات و ثبت آنها، گسترش ارتباط دانشگاه با ساير دستگاه هاى کشور، ارزيابى عملکرد پژوهشى و... به نمایش گذاشته شد.

در ادامه ی مراسم دکتر باقری، قائم مقام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جایگاه حضور پیدا کرد. ایشان ضمن تشکر از رئيس دانشگاه سخنان خود را با گرامیداشت یاد و خاطره از شهداى گرانقدرانقلاب اسلامى  آغاز نمود و در خصوص تحقق پيام استقلال آزادى جمهورى اسلامى مطالبی را بیان داشت.

ایشان در ابتدای سخنان خود خواستار بيان چالش ها و مسائل کلان موجود دردانشگاه ها از سوی اساتید حاضر در جلسه شد،که تعدادی از اساتيد به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

قائم مقام وزیر علوم در ادامه ی مراسم ضمن تشکر از با برنامه بودن دانشگاه شاهد درحوزه موضوعات پژوهشى و آموزشى، از اينکه به جاى مسائل شخصى و مالى، اساتيد به بيان مسائل و موضوعات کلان درسطح ملى پرداختند،کمال تشکر را داشتو در ادامه ضمن پاسخگویی به دیدگاه های مطرح شده در خصوص اقدامات وزارت علوم و تحقیقات فناوری در دولت جدید به بیان سخنان خود پرداخت.

توجه به استانداردها و کیفیت بخشی به فعالیت های دانشگاهی، استفاده کامل از ظرفیت های موجود در دانشگاه به ویژه در تحصیلات تکمیلی، سیاست‌گذاری‌های مبتنی بر پشتوانه‌های علمی در دانشگاه، برقرار نمودن پیوند بین آیین نامه و مقررات مورد استفاده با سند راهبردی و سند پژوهش و فناوری دانشگاه‌ و توجه به تحقیقات علمی کاربردی و کارآفرینی در حوزه  علم و فناوری، از جمله نکاتی است که در بیانات ایشان مورد توجه و تأکید قرار گرفت.

در بخش دیگری از این مراسم دکتر جهان بین، رییس دبیرخانه دائمی همایش تمدن نوین اسلامی به گزارشی از عملکرد دبیرخانه دائمی همایش پرداخت و در ادامه با حضور دکتر باقری، دکتر ثقفی، دکتر کیاسالاری و دکتر جهان بین از سه جلدکتاب حاوی مجموعه مقالات دومین همایش تمدن نوین اسلامی رونمایی شد.

گفتنی است نسخه الکترونيکى سه جلدکتاب درحدود1800صفحه ، در وب سايت دانشگاه موجود می باشد ونسخه کاغذى آن نیزازکتابخانه قابل خريدارى مى باشد.

در پایان مراسم از پژوهشگران برتر با اهدا لوح سپاس و هدیه تقدیر بعمل آمد.

اسامی نفرات برگزیده هفته پژوهش سال  بدین شرح می باشد :

دانشکده پزشکی:

آقای دکتر محسن ناصری/ آقای دکتر پرویز اولیا/ آقای دکترمحسن خلیلی

دانشکده دندانپزشکی:

خانم دکتر مهشید محمدی بصیر

دانشکده علوم انسانی:

آقای دکترسعید صفری/ آقای دکتر مهدی سبحانی نژاد/ خانم دکتر شهلا خلیل اللهی

دانشکده علوم پایه:

آقای دکتر سید لطیف موسوی/ آقای دکتر حسام الدین شریفی

دانشکده علوم کشاورزی:

آقای دکتر حبیب عباسی پور / آقای دکتر عبدالامیر بستانی / آقای دکتر سید جلال طباطبایی

دانشکده فنی و مهندسی:

آقای دکتر سید میثم موسوی / آقای دکتر مهدی بشیری/ آقای دکتر غلامرضا داداش زاده

دانشکده هنر:

آقای دکتر محسن مراثی/ آقای دکتر سید نظام الدین امامی فر

گفتنی است از آقای مهدی آقایی نژاد به عنوان کارشناس پژوهشی نیز تقدیر بعمل آمد.

96-09-22 hamayeshe hafteye pajohesh 01.jpg
96-09-22 hamayeshe hafteye pajohesh 03.jpg
96-09-22 hamayeshe hafteye pajohesh 13.jpg
96-09-22 hamayeshe hafteye pajohesh 06.jpg