مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری سال 1395 دانشگاه یکشنبه 21 آذرماه با حضور دکتر آخوند زاده قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، مديران و اعضاي هيات علمي و کارشناسان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در سالن همایش‌ های امام خمینی (ره) برگزار گرديد.

مراسم با تلاوت آياتي از كلام الله مجيد و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید.

در ابتدا خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، ضمن تشریح سیاست های پژوهشی دانشگاه، مسائل پیش روی دانشگاه در حوزه پژوهش را به اطلاع حضار رساند.

95-09-21 hamayeshe hafte pajohesh 03.jpg

در ادامه این جلسه دکتر آخوند زاده قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت،به ایراد سخنان خود پرداخت. ایشان در سخنرانی خود گزارشی از وضعیت پژوهش علوم پزشکی دانشگاه شاهد و وضعیت موجود کشور ارائه و بر لزوم تلاش تمامی محققان در راستای ارتقای این جایگاه تاکید داشت.

95-09-21 hamayeshe hafte pajohesh 05.jpg

سپس دکتر جلالی ندوشن، مدیر کل دفتر مطالعات و تحقیقات، گزارشی از نحوه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1395 ارائه داد و خاطرنشان نمود که تمامی مراحل از طریق سامانه، قابل رویت و پیگیری توسط دانشکده و متقاضیان بوده است.

95-09-21 hamayeshe hafte pajohesh 06.jpg

در پایان برنامه اسامی پژوهشگران برگزیده سال 1395 دانشگاه به شرح ذیل اعلام شد و با اهدا لوح تقدیر و هدایا از ایشان قدردانی بعمل آمد.

95-09-21 hamayeshe hafte pajohesh 07.jpg

اسامی بدین شرح می باشد:

دانشكده پزشكي: دكتر مهرداد روغنی (پژوهشگر رتبه اول) و دکتر محمدرضا جلالی ندوشن ( پژوهشگر رتبه دوم(

دانشكده دندانپزشکی: دکتر رزا حقگو (پژوهشگر رتبه اول)، دکتر نوشین جلایرنادری(پژوهشگر رتبه دوم(

دانشکده پرستاری و مامایی : دکتر ناهید رژه (پژوهشگر رتبه اول)، دکتر مجیده هروی کریموی(پژوهشگر رتبه دوم(

دانشكده علوم انساني: دکتر عبدالرضا نوروزی‌چاکلی (پژوهشگر رتبه اول)،دکتر زاهد غفاری هشجین (پژوهشگر رتبه دوم)، دکتر امیر رستگارخالد (پژوهشگر رتبه سوم(

دانشكده علوم پايه: دکتر منیژه کرمی (پژوهشگر رتبه اول)، دکتر سیدحمید حاج‌سیدجوادی(پژوهشگر رتبه دوم)، دکتر محمدرضا سعیدی(پژوهشگر رتبه سوم)

دانشكده علوم كشاورزي: دکتر علیرضا عسکریان‌زاده (پژوهشگر رتبه اول)، دکتر یاور شرفی (پژوهشگر رتبه دوم)، دکتر مجید امینی‌دهقی(پژوهشگر رتبه سوم(

دانشكده فني و مهندسي: دکتر امیرحسین امیری (پژوهشگر رتبه اول)،دکتر علی مطیع‌نصرآبادی (پژوهشگر رتبه دوم)، دکتر ناصر محمدزاده(پژوهشگر رتبه سوم(

پژوهشگر برتر در میان اعضای هیات علمی پژوهشی : آقای دکتر داریوش طالعی از مرکز تحقیقات گیاهان دارویی

در این مراسم همچنین از خانم معصومه روحانی به عنوان کارشناس برتر حوزه معاونت پژوهشی تقدیر شد.

95-09-21 hamayeshe hafte pajohesh 08.jpg

​​​​