مراسم گرامیداشت مقام کارگر در دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت مقام کارگر در دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و تقدیر از زحمات کارگران دانشگاه روز سه شنبه 10 اردیبهشت ماه  با حضور رییس و معاونین دانشگاه، جمعی از روسای دانشکده ها، مدیران و کارمندان و با حضور کارگران دانشگاه در سالن همایش های امام خمینی (ره) برگزار شد.

در ابتدای این مراسم گروه تواشیح نورالساجدین به اجرای برنامه در وصف ائمه اطهار (س) پرداختند.

98-02-10 roze kargar 06.jpg

در ادامه مراسم آقای جلال محمدزاده به نمایندگی از کارگران دانشگاه به ایراد سخن پرداخت. ایشان ضمن تبریک این روز به همکاران خود، از رئیس و مدیران دانشگاه به جهت توجه و عنایت به مجموعه کارگری تشکر و قدردانی کرد و بخش­هایی از درخواست های مجموعه کارگری دانشگاه را بیان داشت.

98-02-10 roze kargar 07.jpg

نماینده کارگران دانشگاه با اشاره به سیل اخیر و آسیب دیدن جمعی از هموطنان، اعلام داشت که مجموعه کارگری دانشگاه از سفر زیارتی قم و جمکران انصراف دادند تا هزینه این سفر معنوی به سیل زدگان اختصاص یابد.

ایشان در ادامه به نمایندگی از مجموعه کارگری دانشگاه، به پاس عنایت و حمایت های رئیس دانشگاه لوح تقدیری را به دکتر ثقفی اهدا نمود.

98-02-10 roze kargar 09.jpg

در ادامه مراسم دکتر ثقفی، رئیس دانشگاه ضمن تبریک روز کارگر، از زحمات این قشر در بخش های مختلف دانشگاه سپاسگزاری نمودند و ارزش و شان کار کارگران در دانشگاه را بسیار والا و ارزشمند دانستند.

ایشان در بخشی از سخنان خود با اشاره به سیل اخیر و اتحاد تمامی نهادهای مردمی و حاکمیتی جهت کمک به مردم مناطق سیل زده، از حرکت جهاد گونه مردم در کمک به سیل زدگان قدردانی کردند و خداوند را به جهت این اتحاد و همدلی سپاس گفتند.

98-02-10 roze kargar 10.jpg

دکتر ثقفی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به منویات مقام معظم رهبری در امر رونق تولید و تلاش جهت کاهش وابستگی به نفت، درک مسئولانه  از شرایط و اوضاع روز جامعه و بهره گیری از همه توانمندیهای کشور برای برون رفت از مشکلات را ضروری قلمداد نمودند.

98-02-10 roze kargar 11.jpg

رئیس دانشگاه در ادامه اعلام آمادگی کرد که تمامی پیشنهادات مجموعه کارگری را که در زمینه کاری منتهی به صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع موجود شود مورد تقدیر قرار داده و منافع حاصل از صرفه جویی را نیز صرف خود این مجموعه خواهد نمود.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از کارگران نمونه سال 97 دانشگاه قدردانی شد و پس از آن حاضران در مراسم با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه با آرمان های مقدس انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب تجدید میثاق نمودند.

98-02-10 roze kargar 14.jpg
98-02-10 roze kargar 15.jpg