​مراسم گرامیداشت روز کار و کارگر در دانشگاه برگزار شد

​مراسم گرامیداشت روز کار و کارگر در دانشگاه برگزار شد
 به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم بزرگداشت مقام کار و کارگر روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه  با حضور دکتر ثقفی، رییس دانشگاه، معاونین، مدیران، روسای دانشکده ها و جمعی از نیروهای خدماتی دانشگاه جهت تقدیر از زحمات کارگران در سالن همایش امام خمینی(ره) برگزار شد.

مراسم گرامیداشت با قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد، پس از آن گروه تواشیح بین المللی ولایت به اجرای سه قطعه تواشیح به مناسبت اعیاد شعبانیه پرداختند.

97-02-11_jashnerozekargar05.jpg

​پخش کلیپ عکس با موضوع زحمات مجموعه کارگری در دانشگاه برنامه بعدی بود و پس از آن آقای جلال محمد زاده به نمایندگی از جامعه کارگری دانشگاه در جایگاه حاضر شد و ضمن ارائه مطالبی در خصوص گرامیداشت این روز، مطالبات خود را در حضور ریاست دانشگاه مطرح نمود و از حمایت های مادی و معنوی مدیریت دانشگاه تشکر کرد.

در این مراسم آقای دکتر ثقفی، رئیس دانشگاه ضمن تبریک این روز به مجموعه کارگری دانشگاه، بخشی از تغییرات و پیشرفت های دانشگاه را حاصل زحمات نیروهای با اخلاص و مومن مجموعه خدمات و کارگری دانشگاه دانستند و از همه تلاش های صادقانه و خالصانه این گروه از همکاران دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند.

در پایان مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدایا از برگزیدگان بخش های مختلف کارگری دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

97-02-11jashnerozekargar7.jpg

پایان بخش این مراسم زیارت قبور شهدای گمنام دانشگاه بود، سپس همکاران مجموعه کارگری دانشگاه ضیافت ناهاری که از پیش ترتیب داده شده بود شرکت کردند.

97-02-11_jashnerozekargar06.jpg

گزارش تصویری مراسم گرامیداشت روز کار و کارگر​

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در کانال های پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید​.​​