مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر صبح روز یکشنبه 11 اردیبهشت ماه با حضور سرپرست دانشگاه، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از معاونین، روسای دانشکده ها، مدیران و نیروهای خدماتی دانشگاه در سالن همایش های امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حلوائیان به سخنرانی پرداخت. ایشان در سخنان خود ضمن تبریک روز کارگر و تقارن ان با روز های پایانی ماه مبارک رمضان و فرا رسیدن عید سعید فطر مطالبی در خصوص فضیلت ماه مبارک رمضان و رسیدن به خدا و اهل بیت (علیه السلام) مطالبی تقدیم حضار نمود.

ایشان در ادامه با اشاره به آیاتی از قران مجید و روایات معصومین (علیه السلام) در خصوص بی فایده بودن کارهای که انسان برای رضایت نفس و منیت خود انجام می دهد و همچنین در مقابل ارزشمند بودن کارهایی که انسان برای رضا و خشنودی خداوند انجام می دهد، مطالبی بیان داشت و افزود: اگر کاری را برای رضای خداوند انجام دهیم هر چقدر هم کوچک باشد ولی در مقابل پاداش آن از سوی پروردگار بزرگ و بی نهایت خواهد بود.

01-02-11 Roze kargar 03.jpg

حجت الاسلام و المسلمین حلوائیان خاطر نشان کرد: مبنای رفتار ها و کارهایتان را در کنار امورات روزمره و و دنیایی، برای رضا و خشنودی خدا و اهل بیت (علیه السلام) قرار دهید تا خداوند به شما پاداش بی نهایت خودش که همان شهادت در راه خودش است را نصیبتان گرداند.

در ادامه گروه تواشیح بین المللی نور تهران چند اثر با موضوع ماه مبارک رمضان و اهل بیت (علیه السلام) برای حاضرین اجرا کردند.

01-02-11 Roze kargar 05.jpg

در ادامه دکتر چلداوی سرپرست دانشگاه ایراد سخن نمود. ایشان ضمن گرامیداشت روز کار و کارگر و تبریک این روز به مجموعه زحمتکش کارگری دانشگاه و با اشاره به آیات قران کریم بیان داشت: بزرگترین کارگر خداوند تبارک و تعالی است، هر لحظه در حال کار است و کل آفرینش و هستی  در هر لحظه در حال انجام کار و تلاش هستند.

ایشان در ادامه افزود: ما خلق شدیم برای عمل و انجام کار تا به انسان کامل تبدیل شویم که منشا و مبدا ان عمل کردن است. انسان در هر مسئولیت و جایگاهی که قرار دارد، خواه در خانواده باشد و خواه در محل کار و... باید ان جایگاه را سکویی برای پرتاب به سمت کمال، سعادت و انسان شدن برای خود و دیگران بداند و و بدان همیشه فکر کند که چگونه می تواند با اعمال خود از این امتحان الهی که در آن قرار دارد، سربلند بیرون بیاید و می بایست با این نوع نگاه به وقایع اطراف خود بنگریم که این وقایع و پدیده ها چگونه ما را به رسیدن به ابدیت و کمال انسانی کمک می کنند.

دکتر چلداوی خاطر نشان کرد: شما کارگران عزیز می توانید هنگام انجام کارهای روزانه خود با تغییر نگاه و عمق بخشیدن به نوع نگاه خود به ان کار و وظیفه کاری خود و با خالص کردن نیت خود برای خشنودی خداوند تبارک و تعالی در کنار انجام خدمات روزانه و کسب روزی حلال به سعادت و کمال دست یابید و از کار خود احساس لذت داشته باشید و این نوع نگاه به انجام وظایف روزانه نجابت بخش شما خواهد شد در روز قیامت، که ما از این اعمال ناچیز غافل هستیم.

01-02-11 Roze kargar 07.jpg

ایشان در ادامه بیان داشت: همه ی افرادی که در دانشگاه در بخش های مختلف حضور دارند، همه اعضا یک خانواده بزرگ دانشگاه شاهد را تشکیل می دهیم و ما در دانشگاه به روحیه برای رضا و خشنودی خداوند کار کردن در کنار یکدیگر نیاز داریم تا به یک خانواده تشکیل شویم و شما کارگران عزیز یکی از پایه های این خانواده بزرگ هستید و می بایست همه اعضا این خانواده بزرگ با کار و تلاش در جهت رشد و پیشرفت از یکدیگر سبقت بگیریم.

سرپرست دانشگاه در بخش پایانی سخنان خود ضمن تشکر و قدردانی از زحمات مجموعه خدمات دانشگاه بیان داشت: بنده و تمام مسئولین دانشگاه با تمام وجود در فکر شما هستیم و در جهت رفع مشکلات و بهبود وضعیت شما عزیزان تلاش می کنیم و شما نیز آنقدر بزرگوار هستید که کم و کاستی های موجود را بر ما می بخشید. انشاالله با تلاش همدیگر در خانواده بزرگ دانشگاه شاهد بتوانیم خدمات شایانی را ارائه نماییم.

در بخش دیگر این برنامه آقای ماهرویی به عنوان نماینده کارگران در جایگاه حاضر شد و به بیان مطالب خود پرداخت و در پایان سخنان ایشان، لوح تقدیری از سوی مجموعه خدمات دانشگاه به جهت حمایت ها و تلاش های دکتر چلداوی سرپرست دانشگاه از این مجموعه به ایشان تقدیم شد.

01-02-11 Roze kargar 09.jpg
01-02-11 Roze kargar 10.jpg

در ادامه این مراسم دکتر رضایی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه در جایگاه حاضر شد و در خصوص برگزاری این مراسم و فعالیت های مجموعه خدماتی دانشگاه، تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در بخش خدمات دانشگاه و انتخاب نفرات نمونه این بخش از دانشگاه مطالبی بیان داشت.

01-02-11 Roze kargar 11.jpg

در پایان مراسم با حضور سرپرست دانشگاه، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونین دانشگاه با اهدا لوح تقدیر و هدایا از برگزیدگان بخش های مختلف مجموعه کارگری دانشگاه در سال 1400 تقدیر به عمل آمد.

cover.jpg

در پایان این مراسم، حضار بر سر مزار کطهر شهدای گمنام دانشگاه حاضر شدند و با آرمان های امام و شهیدان تجدید پیمان کردند.

01-02-11 Roze kargar 21.jpg

​شما می توانید گزارش تصویری این رویداد را از طریق نشانی ذیل مشاهده نمایید