مراسم پاسداشت مقام استاد در دانشگاه برگزار شد

مراسم پاسداشت مقام استاد در دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، همزمان با ایام سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم، ویژه برنامه پاسداشت مقام استاد و تجلیل از استادان نمونه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران، رؤسای دانشکده ها و جمعی از  اعضای هیات علمی و خانواده های ایشان روز شنبه 15 اردیبهشت ماه در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد، سپس دکتر نظرزاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در جایگاه حاضر شد و ضمن خیر مقدم به حاضرین و تبریک این روز و ارائه گزارش کوتاهی از روند انتخاب استاد نمونه در سال جاری در خصوص مسائل حوزه آموزشی دانشگاه مطالبی بیان داشت.

97-02-15 jashne roze moalem 04.jpg

در ادامه ی مراسم مولودی خوانی توسط آقای امیر حسین شفیعی از دانش اموختگان دانشگاه شاهد  به مناسبت ایام شعبانیه و سالروز ولادت حضرت صاحب الزمان (عج) با قرائت اشعاری در این خصوص برگزار شد.

97-02-15 jashne roze moalem 07.jpg

سپس حجت الاسلام و المسلمین دکتر معارفی عضو هیات علمی دانشگاه در جایگاه حاضر شد و به ایراد سخن پرداخت و در خصوص نقش و جایگاه استاد مطالبی را بیان داشت.

97-02-15 jashne roze moalem 08.jpg

از دیگر ویژه برنامه های این مراسم اجرای گروه تواشیح بین الملی ولایت بود که دو قطعه تواشیح برای حاضرین اجرا نمودند.

97-02-15 jashne roze moalem 13.jpg

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه قدردانی شد و میهمانان برنامه پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در مسجد پیامبر اعظم (ص) در ضیافت شامی که به همین منظور در سلف سرویس دانشگاه فراهم شده بود شرکت نمودند.

97-02-15 jashne roze moalem 17.jpg

اسامی افراد برگزیده بدین شرح می باشد:

1.        آقای دکتر سعید اسدی - دانشکده علوم انسانی

2.        آقای دکتر ایرج رسولی - دانشکده علوم پایه

3.        آقای دکتر آیت اله سعیدی زاده - دانشکده کشاورزی

4.        آقای دکتر امیر حسین امیری - دانشکده فنی و مهندسی

5.        آقای  دکتر سید نظام الدین امامی فر - دانشکده هنر

6.        آقای دکتر پرویز اولیاء - دانشکده پزشکی

7.       خانم دکتر فریال طالقانی - دانشکده دندانپزشکی

8.       آقای دکتر محمد رضا حیدری - دانشکده پرستاری و مامایی

شما می توانید گزارش تصویری این رویداد را از طریق آدرس ذیل مشاهده نمایید:

گزارش تصویری// ویژه برنامه پاسداشت مقام استاد ​