مراسم پاسداشت مقام استاد برگزار شد

مراسم پاسداشت مقام استاد برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم پاسداشت مقام استاد در دانشگاه برگزار شد.

همزمان با ایام سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم، ویژه برنامه پاسداشت مقام استاد و تجلیل از استادان نمونه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، رؤسای دانشکده ها و مدیران دانشگاه و جمعی از  اعضای هیات علمی و خانواده های ایشان روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.

98-02-11 roze moalem 03.jpg

در آغاز برنامه فیلم سینمایی زندانی ها آخرین ساخته مسعود ده نمکی برای اعضای هیأت علمی و خانواده ایشان اکران شد.

در این مراسم دکتر بهراد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن خیر مقدم به حاضرین و تبریک این روز، گزارشی از چگونگی انتخاب استاد نمونه سال جاری به حاضران در جلسه تقدیم داشتند و در ادامه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه قدردانی شد

98-02-11 roze moalem 05.jpg
98-02-11 roze moalem 08.jpg
98-02-11 roze moalem 07.jpg

در پایان این مراسم میهمانان برنامه، با حضور در مزار شهدای گمنام با آرمان های مقدس انقلاب و شهدا تجدید میثاق کردند و  پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در مسجد پیامبر اعظم (ص)، در ضیافت شامی که به همین منظور فراهم شده بود شرکت نمودند.

98-02-11 roze moalem 12.jpg
98-02-11 roze moalem 14.jpg

اعضای هیأت علمی نمونه دانشگاه در سال جاری عبارتند از:

آقای دکتر مهرداد روغنی-  دانشکده پزشکی

آقای دکتر مهدی سبحانی نژاد- دانشکده علوم انسانی