مراسم نکوداشت هفته دولت و روز کارمند برگزارشد

مراسم نکوداشت هفته دولت و روز کارمند برگزارشد

به گزارش «روابط عمومی»  دانشگاه، مراسم نکوداشت هفته دولت و روز کارمند با تجلیل از کارمندان و مدیران منتخب سال 96 و تقدیر از زحمات بازنشستگان دانشگاه، یکشنبه 4 شهریور ماه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، مدیران و کارکنان دانشگاه در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم و پس از  تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر نصر آبادی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، در جایگاه حاضر شد و ​به سخنرانی پرداخت.

دکتر نصر آبادی در سخنان کوتاه خود ضمن تبریک اعیاد بزرگ قربان و غدیر و دهه ولایت و همچنین تبریک روز کارمند به کارکنان دانشگاه و ضمن تشکر از برگزار کنندگان این مراسم، برپایی این مراسم را به جهت تقدیر و تشکر بابت تلاش ها و زحمات یک ساله کارمندان دانشگاه دانست و بیان داشت: کارمندان سرمایه ی های یک مجموعه هستند و می بایست در دانشگاه همدل و همصدا بود تا بتوان بر مشکلات غلبه کنیم و مسائل را حل کنیم و انشاالله مشکلات دانشگاه با همدلی حل خواهد شد.

97-06-04 jashne roze karmand 07-1.jpg

ایشان با بیان اینکه روند انتخاب کارمندان و مدیران نمونه تغییر پیدا کرده است بیان داشت: تغییر جریان انتخاب کارمندان و مدیران نمونه در جلسات متعدد کارگروه ویژه ای بحث و تبادل نظر شد و شیوه نامه جدید تهیه و به هیات رئیسه دانشگاه جهت تایید ارسال شد، هیات رئیسه نیز با طرح موضوع در چندین جلسه این شیوه نامه را مورد تایید قرار دادند که انشالله از سال آینده انتخاب کارمندان و مدیران نمونه با توجه به شیوه نامه جدید صورت خواهد گرفت.

در ادامه ی این مراسم دکتر ثقفی رئیس دانشگاه به سخنرانی پرداخت. ایشان ضمن گرامیداشت هفته ی دولت، روز کارمند و همچنین تبریک ایام خجسته اعیاد بزرگ قربان و غدیر و دهه ولایت، از کلیه ی همکاران مجموعه، مدیران، هیات رئیسه و روسای دانشکده ها که در این مراسم شرکت نمودند تشکر کردند.

97-06-04 jashne roze karmand 15.jpg

دکتر ثقفی ضمن ایراد سخنرانی خود موضوع «نقش و جایگاه کارمند در زندگی انسان از دیدگاه اسلام و باز تعریف وظایف کارمند در عصر حاضر» را مطرح نمودند و از کارمندان دانشگاه خواستند تا به مدت یک هفته مقاله ای در این خصوص به معاونت پژوهشی دانشگاه تحویل نموده و از نفرات برتر نیز تقدیر بعمل آید.

97-06-04 jashne roze karmand 14.jpg

در ادامه، مراسم مولودی خانی توسط حاج امیر نعیمی از مداحان برجسته کشور برگزار شد و ایشان در وصف امام هادی (ع) و عید غدیر اشعاری را قرائت نمود.

97-06-04 jashne roze karmand 25.jpg
97-06-04 jashne roze karmand 23.jpg
سخنران پایانی این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حلواییان بود و در
ادامه این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدیه از کارمندان و مدیران نمونه سال 96 و بازنشستگان دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

97-06-04 jashne roze karmand 31.jpg
97-06-04 jashne roze karmand 32.jpg
​در پایان مراسم میهمانان پس از تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه، در ضیافت ناهاری که به همین منظور در سلف سرویس دانشگاه تدارک دیده شده بود، شرکت نمودند.

97-06-04 jashne roze karmand 33.jpg

اسامی کارمندان و مدیران منتخب سال 1396 دانشگاه بدین شرح می باشد:

مدیر نمونه در بین مدیران کل دانشگاه:

-  جناب آقای حامد اسدی زهرائی (مدیر کل حراست)

مدیر نمونه در بین معاونین مدیران کل و معاونین دانشکده ها:

-  جناب آقای سید علی اکبر سبحانی (معاون مدیر کل حوزه ریاست)

مدیر نمونه در بین روسای ادارات:​

-  جناب آقای محمد علی تهیدست (رئیس اداره فارغ التحصیلان)

کارمندان نمونه:

-  جناب آقای علی رمضان نژاد ( کارشناس کتابخانه مرکزی)

-  جناب آقای محمد ترشیزیان (کارشناس آموزش مجتمع ایثار)

-  جناب آقای یزدان خسروی( کارشناس تغذیه معاونت دانشجویی )