مراسم عزاداری شب پنجم محرم برگزار شد

مراسم عزاداری شب پنجم محرم برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم سوگواری شب پنجم محرم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی گرزین، مداحی کربلایی مهدی نجابت و کربلایی وحید علیخانی به همت هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین گرزین با اشاره به  حدیثی از امام حسین (ع) که می فرمایند: قلب قدرت مومن است و آن قلب حرم خداوند است بیان داشت: هرچه اتصال قلب به خدا بیشتر باشد قدرت روحی آن نیز بالا می رود.

ایشان با بیان این مطلب که اصحاب امام زمان (عج) همانند اصحاب امام حسین (ع) در یک جایگاه هستند و هیچ چیزی کمتر از انان ندارند افزود: یکی از ویژگی های خیلی مهم و شباهت بین اصحاب امام حسین (ع) و اصحاب امام زمان (عج) شجاعت و دلاوری آنان بوده که با توجه به قدرت روحی با عظمت توانستند انسان های فاضلی باشند و عامل تعیین کننده و اساسی که باعث می شود انسان پای امام و ولی خود بایستد و او را یاری کند قدرت روحی ان است.

96-07-04 heyat shabe 5 02.jpg

سخنران این جلسه همچنین با اشاره به این حدیث از سید الشهدا (ع) که می فرمایند: کسی که اهل ارتباط حقیقی با خداوند باشد خدا به او اقتدار می دهد و شکست ناپذیر می شود و خداوند او را سیراب می سازد و وجودش را بی نیاز می کند، بیان داشت:اگر انسان قدرت روحی خود را با ایمان و تقوا منسجم کند تضعیف آن خیلی دشوار است.

حجت الاسلام والمسلمین گرزین همچنین با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) که می فرمایند: مومن مثل پاره ای فولاد است که به این راحتی نرم نمی شود و تغییر نمی کند بلکه بالاتر از فولاد است چرا که تغییر آن دشوار است بیان داشت: چقدر عبرت ها زیاد است ولی عبرت گیری ها کم است. اصحاب الحسین (ع) با شجاعت و دلاوری های  خود حاضر به ادای جان و خون خود شدند و  برای عشق به سید الشهدا (ع) و با صلابت وارد میدان شدند به طوریکه عمر سعد برای مقابله با آنها ترسید و رعب و وحشت وجودش را فرا گرفت،  عابس بن ابی شبیب شاکری یکی از یاران امام حسین (ع) با توجه به قدرت روحی بالای یاران سپاه حضرت سید الشهدا (ع) بر این عقیده بود که باید جنگ روانی در بین یاران عمر سعد ایجاد کند تا مگر از سپاه عمر سعد کاسته شود.

96-07-04 heyat shabe 5 03.jpg

در ادامه مراسم مداحان اهل بیت (ع) آقایان مهدی نجابت و وحید علیخانی در وصف عبد الله بن حسن یک از فرزندان امام حسن (ع) که در واقعه ی کربلا حضور داشت و به شهادت رسید، به ذکر مصیبت و مرثیه سرایی پرداختند.​

96-07-04 heyat shabe 5 04.jpg
96-07-04 heyat shabe 5 05.jpg

گفتنی است این مراسم از پنجشنبه 30 شهریور ماه آغاز و تا یکشنبه 9 مهرماه به مدت 11 شب، هر شب یک ساعت پس از نماز مغرب و عشا در مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) به نشانیمیدان ولیعصر (عج)، بلوار کشاورز، خیابان شهید کبکانیان، مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع)​ برقرار می باشد.