مراسم تکریم و معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد

به گزارش«روابط عمومی» دانشگاه، مراسم تکریم و تقدیر از مسئول قدیم و معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، دکتر بالایی جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور و جمعی از اعضا و ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه روز دوشنبه 31 شهریور ماه در اتاق جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر بالایی جانشین سازمان بسیج دانشجویی در این مراسم ضمن تشکر از زحمات مسئول سابق و آرزوی موفقیت برای مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه، به ایراد سخن در خصوص سیاست های بسیج دانشجویی و انتظارات و مطالبات مقام معظم رهبری از تشکل های دانشجویی پیرامون موضوعاتی نظیر تربیت نیروی های تراز انقلاب اسلامی، نقش آفرینی بسیج دانشجویی در حوزه های مختلف کشور و همچنین نگاه مسئله محوری به موضوعات و مشکلات کشور پرداخت.

99-06-31 moarefe basij 01.jpg

در ادامه این مراسم آقای آقایی زاده مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه، ضمن تشکر از آقای فرهمند نیا مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه بابت تمامی تلاش هایشان در مدت دوران مسئولیت، اظهار کرد: انشاالله با همت تمامی اعضا بسیج دانشجویی دانشگاه، در سال جدید همانند گذشته فعالیت ها با قوت ادامه پیدا کند و شاهد عملکرد خوب و مطلوبی در شرایط جدید کشور از بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد باشیم.

99-06-31 moarefe basij 02.jpg

ایشان در ادامه به تلاش بسیج دانشجویی جهت تربیت نیروهای تراز انقلاب اسلامی در دانشگاه شاهد اشاره نمود و از همگان جهت تحقق این امر مهم در دانشگاه و همچنین ضرورت نقش آفرینی بسیج دانشجویی جهت تحقق انتظارات و مطالبات مقام معظم رهبری در دانشگاه طلب کمک و حمایت کرد.

99-06-31 moarefe basij 07.jpg

​در ادامه دکتر ثقفی، رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به جانشین سازمان بسیج دانشجویی، هیات همراه و حاضرین و تشکر از تلاش های آقای فرهمند نیا مسئول سابق و اعضا بسیج دانشجویی دانشگاه و آرزوی موفقیت برای آقای آقایی زاده مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه، اظهار امیدواری کردند با کمک همه اعضا بسیج دانشجویی دانشگاه فعالیت ها به مانند گذشته به صورت مستمر و مطلوب ادامه داشته باشد و مسئولین دانشگاه نیز حمایت های لازم را خواهند داشت.

99-06-31 moarefe basij 03.jpg

ایشان در ادامه سخنان خود در خصوص مسائلی همچون سیاست ها، راهبردها و الزامات حرکت جریان انقلابی، وحدت، صمیمیت و رابطه برادرانه بین آحاد جامعه انقلابی کشور، عظمت پیروزی انقلاب اسلامی، عظمت مسیر طی شده در چهل سال انقلاب، عظمت نیروهای جوان مومن انقلابی به عنوان سرمایه های انقلاب اسلامی مطالبی بیان داشتند.

99-06-31 moarefe basij 04.jpg

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت تحول در نظام مدیریتی کشور به الزامات این تحول همچون شناخت وضعیت کنونی کشور، شناخت واقعیت های جمهوری اسلامی و شناخت جایگاه جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل، ضرروت کار فکری و تربیتی مطرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری تببین شده است و همچنین تکلیف شرعی جوانان مومن انقلابی در این زمینه اشاره نمودند.

99-06-31 moarefe basij 06.jpg

رئیس دانشگاه در ادامه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت تحقق تمدن نوین اسلامی و وظیفه جوانان متعهد و مومن انقلابی و حزب الهی در این زمینه و تحقق دولت اسلامی، همچنین با توجه به مشخص بودن نقشه ی راه از سوی مقام معظم رهبری و چگونگی ایفای نقش جوانان مومن انقلابی به عنوان حلقه های میانی جامعه به مواردی مانند تشکیل کارگروه های فرهنگی آتش به اختیار انقلابی، تشکیل کارگروه های فعالیت های سیاسی به مانند برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، تشکیل کارگروه های نهضتی برای اتحاد جوانان انقلابی در کشور های مختلف، تشکیل کارگروه های جهاد علمی و ضرورت حضور دانشجویان بسیجی در بین نخبگان علمی دانشگاه و انجام فعالیت های علمی مطلوب دردانشگاه، تشکیل کارگروه های جهادی و اجتماعی در کمک رسانی به محرومان و محرومت زدایی مطالبی بیان داشتند.

99-06-31 moarefe basij 05.jpg

دکتر ثقفی در پایان سخنان خود حضور جوانان و دانشجویان بسیج دانشجویی که در دانشگاه در جهت پیشبرد اهداف متعالی انقلاب اسلامی با حرکت ایثارگونه تلاش می کنند را مایه افتخار دانشگاه شاهد دانستند و ورود جوانان متعهد انقلابی به حوزه مدیریتی کشور به عنوان نقطه آغاز تحول در این عرصه و زمینه سازی برای روی کار آمدن دولت جوان حزب الهی مد نظر مقام معظم رهبری را لازم دانستند.

در پایان مراسم از زحمات آقای فرهمند نیا مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیر و حکم مسئولیت آقای آقایی زاده به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه به ایشان اهدا شد.​