مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد

اجرای سریع

مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از مدیران دانشگاه، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی تهران بزرگ و جمعی از اعضا و ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه روز سه شنبه 9 مهر ماه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تشکر از زحمات آقای دولابی مسئول سابق بسیج دانشجویی، مطالبی بیان داشتند. نکاتی همچون ضرورت توجه به مدیریت واحد در کارهای تشکیلاتی، تربیت کادر مناسب، کمک به دانشگاه در حوزه فرهنگی و کمک به رشد علمی اعضا بسیج دانشجویی از جمله مطالب مطرح شده از سوی ایشان بود.

98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 01.jpg

در ادامه دکتر ثقفی، رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین و تشکر صمیمانه از تلاش های آقای دولابی مسئول سابق و اعضا بسیج دانشجویی دانشگاه و آرزوی موفقیت برای آقای فرهمند نیا مسئول کنونی بسیج دانشجویی دانشگاه، با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به جهت تدفین شهدای گمنام در دانشگاه، مطالبی در این زمینه بیان نمودند.

98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 09.jpg

ایشان در بخشی از سخنان خود نکاتی در خصوص اهمیت فعالیت های فرهنگی و علمی در کنار هم در محیط دانشگاه، اهمیت فعالیت های تشکل های دانشجویی، تعیین اولویت ها در مجموعه های دانشجویی، فرایند توانمند سازی دانشجویان با تلاش و جهاد علمی در جهت کمک به حل مسائل کشور بیان داشتند.

98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 10.jpg

دکتر بالایی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی تهران بزرگ نیز در این مراسم ضمن تشکر از زحمات مسئول سابق و آرزوی موفقیت برای مسئول کنونی بسیج دانشجویی دانشگاه، به ایراد سخن در خصوص انتظارات و مطالبات مقام معظم رهبری از تشکل های دانشجویی پرداخت. ایشان در سخنان خود به موضوع ضرورت توجه بسیج دانشجویی دانشگاه به  تشکیل پژوهشکده های علمی پژوهشی در دانشگاه، استفاده از ظرفیت و تخصص دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه، کاربردی شدن پژوهش های دانشجویی در جهت حل مسائل کشور به صورت علمی و حمایت و پشتیبانی دانشگاه از این فعالیت ها پرداخت.

98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 07.jpg

در این مراسم آقایان دولابی مسئول سابق، آقای سهیل کیارش به نمایندگی از ادوار بسیج، خانم علوی جانشین واحد خواهران و آقای فرهمند نیا مسئول کنونی بسیج دانشجویی دانشگاه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 03.jpg

98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 08.jpg
98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 06.jpg

98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 05.jpg

در پایان مراسم از زحمات آقای دولابی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیر و حکم مسئولیت آقای فرهمند نیا به عنوان مسئول کنونی بسیج دانشجویی دانشگاه به ایشان اهدا شد.

98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 11.jpg
98-07-10 moarefe raeis basij daneshjoyi 12.jpg