​مراسم بزرگداشت هفته پژوهش برگزار شد

​مراسم بزرگداشت هفته پژوهش برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از نفرات برگزیده حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد.

مراسم بزرگداشت هفته پژوهش به همراه تجلیل از نفرات برگزیده حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه با حضور دکتر چلداوی سرپرست دانشگاه، خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکترحسینی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونین، مدیران، کارشناسان و پژوهشگران برتر دانشگاه و با شرکت جمعی از اعضا هیات علمی دانشگاه به صورت مجازی، روز شنبه 27 آذر ماه برگزار شد.

00-09-27 hamayeshe roze pajohesh 04.jpg

دکتر چلداوی در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری از زحمات و فعالیت های اعضا هیات علمی و مدیران و همکاران دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری تقدیر و تشکر نمود.

ایشان در ادامه با اشاره به تاکید فراوان آموزه های دینی و اسلامی به مقوله ی علم و دانش  به بیان مطالبی از آیات قرآن و روایات معصومین (سلام الله علیهم) پیرامون ارزش و اهمیت جایگاه علم و دانش، عالمان و دانشمندان پرداخت.

سرپرست دانشگاه علم را یکی از مقوله های تحقق تمدن نوین اسلامی برشمرد و افزود: بدون علم و دانش یقینا حکومتی که داعیه تمدن نوین اسلامی را دارد دچار مشکل و ضعف خواهد بود و بدون علم و دانش نمی توان به تمدن نوین اسلامی دست یافت.

00-09-27 hamayeshe roze pajohesh 01.jpg

ایشان در ادامه سخنان خود با اشاره به حدیثی از امام علی (علیه السلام) بیان کرد: علم سلطان است یعنی ابزاری است که می تواند انسان را از زمین و  آسمان ها فراتر ببرد، یعنی کسی که به علم برسد، بر عالم سیطره پیدا خواهد کرد و کسی که از علم بی بهره باشد بر او سلطه پیدا خواهند کرد.

دکتر چلداوی با بیان این سوال که ببینید در حال حاضر ابزار سلطه ی سلطه گران و زور گویان در عالم چیست؟ خاطر نشان کردند: سلطه گران و زورگویان در راس آنان آمریکا امروز با پشتیبانی علم و تکنولوژی و بمب هسته ای در جهان زور می گوید و متأسفانه عامل زورگویی بی منطق سلطه گران، در دنیای امروز علم و تکنولوژی شده است.

00-09-27 hamayeshe roze pajohesh 02.jpg

سرپرست دانشگاه در ادامه افزود: علم از دو منظر ارزش دارد یکی از منظر ذاتی، یعنی ذات عالم به ما هو عالم بر ذات جاهل افزونی دارد و برتر است چون وجودش بالاتر است و دیگری کاربرد آن است، عالمی که علم را در راستای اهداف انسانی به کار می برد ارزش ان بیشتراز عالمی که علمش را در جهت اهداف ضد انسانی به کار می برد. ایشان ادامه دادند: هدفی است ما به عنوان معلمان این جامعه برای ان گرد هم امده ایم این است که از بین جوانان این کشور عالمانی تربیت کنیم که علمشان را در راستای اهداف انسانی بکار می برند و در این زمینه امید نظام جمهوری اسلامی به شما اساتید و پژوهشگران است که در این راستا قدم های اساسی بردارید.

ایشان در پایان از مجموعه عوامل برگزاری برنامه گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و پزوهشگران برتر دانشگاه تقدیر و تشکر نمودند.

در ادامه این مراسم خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری این روز را به همه پژوهشگران و پزوهشگران برتر دانشگاه تبریک گفت.

00-09-27 hamayeshe roze pajohesh 07.jpg

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، در ادامه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشگاه با تکیه و تأکید و مقایسه عملکرد سال های گذشته دانشگاه، برنامه های آتی دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری را تبیین نموده و برای اعتلای دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری آرزوی امیدواری کردند.

در ادامه خانم دکتر رهبر پور مدیر امور پژوهشی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گزارشی از نحوه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1400 ارائه داد و خاطر نشان نمود با وجود تعداد قابل توجهی از پژوهشگران برتر در دانشگاه، معیار و شاخص های ابلاغ شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را ملاک انتخاب پژوهشگران برتر قرار دادیم و این شاخص ها در سامانه پژوهشی دانشگاه نیز به ثبت رسیده است.

00-09-27 hamayeshe roze pajohesh 09.jpg

ایشان در پایان سخنان خود از اساتید دانشگاه که با توجه به سختی های دوران شیوع بیماری کرونا به فعالیت های علمی و پژوهشی خود ادامه دادند تقدیر و تشکر نمود.

در پایان این مراسم، از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه در سال 1400 و اساتید دانشگاه شاهد که در بین پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر ایرانی در حوزه های مختلف علوم قرار گرفتند و دانشجوی نمونه در حوزه پژوهش و فناوری و کارشناس برتر معاونت پزوهش و فناوری دانشگاه با اهدا لوح تقدیر و هدیه تجلیل شد.

00-09-27 hamayeshe roze pajohesh 10.jpg
00-09-27 hamayeshe roze pajohesh 11.jpg
00-09-27 hamayeshe roze pajohesh 12.jpg

اسامی پژوهشگران برتر به شرح زیر است:

1​-     آقای دکتر سید میثم موسوی عضو محترم هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی، پژوهشگر رتبه اول دانشکده فنی و مهندسی

2-     آقای دکتر سید لطیف موسوی عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم پایه، پژوهشگر رتبه اول دانشکده علوم پایه

3-     خانم دکتر سولماز نورآبادی عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم انسانی، پژوهشگر رتبه اول دانشکده علوم انسانی

4-     آقای دکتر پرویز اولیا عضو محترم هیات علمی دانشکده پزشکی، پژوهشگر رتبه اول دانشکده پزشکی

5-     آقای دکتر حبیب عباسی‌پور عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم کشاورزی، پژوهشگر رتبه اول دانشکده علوم کشاورزی

6-     آقای دکتر علی مطیع نصرآبادی عضو محترم هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی ، پژوهشگر رتبه دوم دانشکده فنی و مهندسی

7-     آقای دکتر عبدالرضا نوروزی عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم انسانی، پژوهشگر رتبه دوم دانشکده علوم انسانی

8-     آقای دکتر نادر جعفری راد عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم پایه، پژوهشگر رتبه دوم دانشکده علوم پایه