مراسم بزرگداشت هفته دولت و تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته دولت و تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم بزرگداشت هفته دولت و تقدیر از کارمندان نمونه سال 1398 دانشگاه شاهد با حضور دکتر ثقفی، رییس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و منتخبان سال 1398 دانشگاه، سه شنبه 4 شهریورماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار و کارمندان دانشگاه نیز به صورت مجازی در این جلسه شرکت نمودند.

در ابتدای این مراسم دکتر نصر آبادی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت سید الشهدا (علیه السلام) و گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند، از زحمات مجموعه همکاران دانشگاه تجلیل و قدردانی نمود.

99-06-03 roze karmand 03.jpg

ایشان در ادامه ضمن اشاره به مشکلات مالی کشور به جهت شرایط ویژه مقابله با ویروس کرونا، توضیحاتی در خصوص افزایش حقوق های پایان سال 98 و همچنین ارتقا رتبه کارکنان دانشگاه در سال جدید ارائه نمودند و با توجه به شرایط کنونی کشور از مجموعه همکاران دانشگاه درخواست نمودند  که مساعدت و همکاری بیشتری برای سپری کردن سال جدید به نحو مطلوب به کار گیرند.

در ادامه ی مراسم دکتر ثقفی رئیس دانشگاه به ایراد سخن پرداختند. ایشان در ابتدای بیانات خود ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) اظهار امیدواری کردند که  این عزاداری ها زمینه  رشد و تعالی بعد روحی و معنوی را برای همه ما فراهم آورد. ایشان در ادامه با گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند، از تلاش ها و مجاهدت های همه ی کارکنان زحمتکش دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند.

99-06-03 roze karmand 07.jpg

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وضعیت کنونی کشور در مواجهه با شیوع ویروس کرونا و مختل شدن بخشی از فعالیت های اجرایی، اداری و سازمانی و دانشگاه ها و مشکلات به وجود آمده پرداختند. ایشان در خصوص وضعیت دانشگاه در شرایط حاضر یادآور شدند: خوشبختانه در کنار مشکلات به وجود آمده، همکاران ما به تجربیات موفق و ارزشمندی نیز  دست یافتند که برای نمونه می توان به برگزاری موفق برنامه آموزش مجازی در دانشگاه اشاره کرد که این  مهم با تلاش شبانه روزی مجموعه همکاران دانشگاه حتی در روزهای تعطیل سال و بعد از تعطیلات عید نوروز با  عزم جدی تمامی دست اندرکاران دانشگاه، حمایت­، همراهی و تلاش های مجاهدانه تمامی همکاران و در سایه عنایت و لطف خداوند به انجام رسید.

99-06-03 roze karmand 08.jpg

ایشان در ادامه با اشاره به شرایط سخت پیش روی کشور و دانشگاه و افزایش بار مالی قابل توجه و هزینه های دانشگاه به دنبال افزایش حقوق ها در پایان سال 98 و آغاز سال 99 که مقرر بوده است عمدتا از محل صرفه جویی ها صورت پذیرد و کاهش درآمدهای دانشگاه از منابعی همچون کلینیک شهید منتظری و بیمارستان شهید مصطفی خمینی که در چندین سال گذشته بی سابقه بوده است اظهار امیدواری نمودند که  با عزم و اراده قوی، همدلی، باور و اتکا به توانمندی­های همکاران بتوانیم این شرایط سخت را سپری نماییم. ایشان افزودند: در شرایط موجود نباید منفعل باشیم ومی بایست فعالانه تلاش کنیم تا بازخورد مثبت و رشد بیشتر دانشگاه را شاهد باشیم و بتوانیم تهدیدهای حال حاضر را به فرصت­های مناسب و مطلوب تبدیل نماییم و به نظر می­رسد با همکاری و همدلی مضاعف، امکان بر طرف کردن مشکلات پیش رو وجود دارد.

دکتر ثقفی در ادامه با اشاره به درخواست دورکاری از سوی تعدادی از کارکنان دانشگاه با توجه به شرایط کنونی، بیان داشتند: کلیه کارکنان دانشگاه می توانند ارزیابی کارشناسی لازم و دقیقی از شرایط کاری خود ارائه نمایند و دانشگاه آمادگی دارد هر گونه پیشنهاد و راه کار مناسب برای ادامه فعالیت ها به صورت دورکاری را با رعایت واقعی شدن و انجام کار به صورت مناسب تر، از طریق نظام پیشنهادات دریافت نماید تا بتوانیم به یک راهکار مناسب دست یابیم. در عین حال  از پیشنهادات مناسب همکاران نیز تقدیر خواهد شد.

99-06-03 roze karmand 10.jpg

رئیس دانشگاه در خاتمه  با آرزوی محو کامل ویروس منحوس کرونا از کشور و بازگشت فعالیت های دانشگاه به روال عادی و نیز آرزوی صحت و سلامتی برای همه دانشگاهیان دانشگاه شاهد، از خداوند تبارک و تعالی برطرف شدن غم و اندوه به وجود آمده در کشور و جایگزین شدن شادی و نشاط در دل های مردم را مسألت نمودند.

در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از کارمندان و مدیران نمونه سال 1398 دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

اسامی کارمندان و مدیران نمونه سال 1399 به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای حسن صدری پور - مسئول خدمات عمومی دانشکده علوم پایه

جناب آقای فاضل همتی - کارشناس رایانه دانشکده پزشکی

جناب آقای فردین مصطفائی فر - کارشناس آموزش مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر

سرکار خانم مریم خلیلی مهدیرجی - رئیس اداره پذیرش و دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی

سرکار خانم احترام السادات طباطبایی - معاون پشتیبانی و مدیریت منابع دانشکده کشاورزی

جناب آقای محمد فروغی- مدیر امور فنی و مهندسی

99-06-03 roze karmand 11.jpg