مراسم بزرگداشت هفته دولت و تجلیل از کارمندان و مدیران منتخب دانشگاه برگزارشد

مراسم بزرگداشت هفته دولت و تجلیل از کارمندان و مدیران منتخب دانشگاه برگزارشد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم نکوداشت هفته دولت، تجلیل از کارمندان و مدیران منتخب سال 97 و تقدیر از زحمات بازنشستگان دانشگاه، دوشنبه 4 شهریور ماه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، مدیران و کارکنان دانشگاه در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم و پس از  تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر نصرآبادی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، توضیحاتی در خصوص فرایند انتخاب کارمندان و مدیران نمونه سال 97 بیان داشت. ایشان در پایان سخنان خود به همیاری، همکاری و تلاش مجاهدانه دانشگاهیان دانشگاه جهت پیشبرد اهداف دانشگاه در شرایط کنونی کشور اشاره نمود.

98-06-04 jashn roze karmand 06.jpg

در ادامه مراسم دکتر افکانه رئیس اداره حمایت و پشتیبانی فرهنگی اجتماعی دانشگاه به عنوان نماینده کمیته کمک رسانی دانشگاهیان دانشگاه شاهد به سیل زدگان کشور در جایگاه حاضر شد و گزارشی از چگونگی فعالیت این کمیته در راستای کمک رسانی به سیل زدگان خوزستان، لرستان و گلستان و فعالیت های انجام شده در این زمینه به حاضرین تقدیم نمود. ایشان در پایان سخنان خود ضمن تشکر از کمک های خالصانه دانشگاهیان دانشگاه شاهد به سیل زدگان کشور، بیان داشت: فعالیت ها جهت کمک به سیل زدگان همچنان برقرار است و دانشگاهیان دانشگاه می توانند جهت کمک به سیل زدگان، به معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایند. پس از سخنرانی دکتر افکانه، کلیپی از فعالیت گروه اعزامی از دانشگاه جهت کمک رسانی به سیل زدگان خوزستان و لرستان پخش شد.

98-06-04 jashn roze karmand 07.jpg

در ادامه این مراسم با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از اعضا هیات رئیسه و روسای دانشکده ها با اهدا لوح تقدیر و هدیه از کارمندان و مدیران نمونه سال 97 و بازنشستگان سال اخیر دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

cover.jpg
98-06-04 jashn roze karmand 12.jpg
98-06-04 jashn roze karmand 08.jpg

98-06-04 jashn roze karmand 14.jpg
98-06-04 jashn roze karmand 15.jpg

در پایان مراسم میهمانان حاضر در مراسم پس از زیارت قبور شهدای گمنام و تجدید میثاق با آرمان های شهدا، در ضیافت ناهاری که به همین منظور در سلف سرویس دانشگاه تدارک دیده شده بود، شرکت نمودند.

98-06-04 jashn roze karmand 20.jpg

از ویژه برنامه های این مراسم اکران فیلم سینمایی سرو زیر آب بود که در ابتدای این مراسم در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه برای حاضرین به نمایش در آمد.

اسامی کارمندان و مدیران منتخب سال 1397 دانشگاه بدین شرح می باشد:

مدیر نمونه در بین مدیران کل دانشگاه:

-  جناب آقای سعید صادقی ( مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه)

مدیر نمونه در بین روسای ادارات:​

-  جناب آقای کوروش اسماعیلی (رئیس اداره مشاوره)

کارمندان نمونه:

-  سرکار خانم راضیه کشاورز محمدیان ( کارشناس آزمایشگاه دانشکده علوم پایه)

جناب آقای مهندس محمد رضا شفیعی ( کارشناس آزمایشگاه دانشکده فنی و مهندسی)

-  جناب آقای محمد رضا حشمتی ( کارشناس امور پژوهشی دانشکده علوم انسانی)

-  جناب آقای میثم حبیبی ( کارشناس آزمایشگاه مرکز تحقیقات گیاهان داروئی)

-  جناب آقای سعید رستم زاده (اپراتور مخابرات مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات)

98-06-04 jashn roze karmand 17.jpg