مراسم بزرگداشت مقام استاد و تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه برگزار شد

مراسم بزرگداشت مقام استاد و تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم بزرگداشت مقام استاد از ساعت 13:30 شنبه 13 اردیبهشت ماه با حضور آقای دکتر ثقفی، رییس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی نمونه سال 1399 دانشگاه به صورت حضوری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار و اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز به صورت مجازی در این جلسه شرکت نمودند.

در ابتدای این مراسم آقای دکتر ثقفی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری، روز معلم را به همه همکاران دانشگاهی و اعضا محترم هیات علمی دانشگاه تبریک گفتند.

ایشان با اشاره به بخشی از بیانات حضرت امام خمینی (ره) در خصوص شغل انبیاء دانستن معلمی و سنگینی مسئولیت چنین شغلی، به تفاوت های شغل معلمی با دیگر مشاغل اشاره و یادآور شدند که وظیفه اساتید دانشگاه صرفا تدریس نیست و می بایست به مقوله ی تزکیه، تهذیب و حوزه فرهنگ و پرورش نیروی انسانی مورد نیاز جامعه توجه داشته باشند. ایشان یادآور شدند علاوه بر انتقال دانش، معلم می بایست به وجوه دیگری نیز اهتمام ورزد که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از آن به عنوان شاگرد پروری نام می برند.

99-02-13 roze moalem va ostad 04.jpg

آقای دکتر ثقفی در بخشی دیگر از سخنان خود از جناب آقای دکتر بهراد و همکاران ایشان در معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که با حرکتی جهادگونه و شبانه روزی توانستند زیر ساخت های لازم را برای راه اندازی آموزش مجازی دانشگاه فراهم نمایند تشکر و قدردانی نمودند و در گزارشی از فعالیت های این بخش افزودند: مطابق آمارهای اولیه اخذ شده از سامانه، تا کنون بطور متوسط در 4 هفته گذشته حدود 87 درصد کلاس های مجازی دانشگاه برگزار شده است که این عدد نسبت به میزان کشوری آن عدد بالایی است و یک موفقیت به حساب می آید. از این جهت لازم می دانم برای کسب این موفقیت که در سایه یک حرکت همدلانه و جهادگونه به انجام رسیده است از همه ی دانشگاهیان گرامی، اساتید، دانشجویان و مجموعه اداری و پشتیبانی دانشگاه که همکاری لازم را در این زمینه داشتند صمیمانه تشکر و قدر دانی نمایم.

99-02-13 roze moalem va ostad 13.jpg

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله ی کیفیت آموزش در کلاس های مجازی پرداختند و بیان داشتند: انتظار ما این است که نظارت کیفی مناسبی از سوی اساتید ارجمند صورت گیرد و نسبت به حضور مستمر دانشجویان در کلاس های مجازی و همچنین نحوه ی مناسب ارزیابی دانشجویان اهتمام لازم به کار گرفته شود تا آموزش به بهترین نحو انجام شود و بدین ترتیب دیگر نیازی به تجدید آموزش ها بصورت حضوری نباشد.

99-02-13 roze moalem va ostad 12.jpg

دکتر ثقفی در پایان سخنان خود با آرزوی محو کامل ویروس منحوس کرونا از کشور و بازگشت دانشگاه به روال عادی خود و نیز آرزوی صحت و سلامتی برای همه دانشگاهیان دانشگاه شاهد، از تلاش های ایثارگرانه و مجاهدانه مجموعه درمانی و اساتید گروه بالینی دانشگاه در بیمارستان شهید مصطفی خمینی (ره) که در این ایام به طور مشخص در خط مقدم مبارزه با این بیماری بودند و همچنین بخش اورژانس کلینیک دندانپزشکی شهید منتظری دانشگاه که در این مدت فعال بودند تا بخشی از آلام مردم را برطرف کنند تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه ی مراسم آقای دکتر بهراد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن تبریک روز معلم به اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه، از مجموعه همکاران و اساتیدی که در راه اندازی و اجرای سامانه آموزش مجازی دانشگاه زحمات بسیاری متحمل شدند و شخص رئیس محترم دانشگاه که با حمایت قاطع خود به صورت کامل در این موضوع همراهی کردند، صمیمانه تشکر و قدر دانی نمودند.

99-02-13 roze moalem va ostad 05.jpg

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در ادامه سخنان خود گزارشی از اجرای سامانه آموزش مجازی به جلسه تقدیم داشتند و اظهار امیدواری کردند که در آینده بتوان از این حجم اطلاعات ثبت شده در سامانه آموزش مجازی به طور کامل و مناسب استفاده نمود.

ایشان در پایان سخنان خود گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه سال 1399 دانشگاه به جلسه ارائه نمودند.

99-02-13 roze moalem va ostad 06.jpg

در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از اساتید نمونه سال 1399 دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

99-02-13 roze moalem va ostad 10.jpg
99-02-13 roze moalem va ostad 08.jpg
99-02-13 roze moalem va ostad 11.jpg

اسامی اساتید نمونه سال تحصیلی 99- 98 بدین شرح می باشد:

دانشکده پرستاری و مامایی: سرکار خانم دکتر مریم میلانی

دانشکده پزشکی: سرکار خانم دکتر زهرا کیاسالاری