مراسم اختتامیه لیگ و مسابقات ورزشی برگزار شد

مراسم اختتامیه لیگ و مسابقات ورزشی برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم اختتامیه لیگ و مسابقات ورزشی دانشگاه (یادواره شهید حمید سیاهکالی مرادي) یکشنبه 8 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات شهید مطهري دانشکده علوم انسانی برگزار  شد.

این مراسم با حضور آقای مجید مسیحای اکبر معاون مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوري، خانواده شهید حمید سیاهکالی مرادي و جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر صمدی رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در سال تحصیلی 97-98  پرداخت.

98-02-08 ekhtetamiye lig varzeshi 01.jpg

ایشان در این گزارش به فعالیت هایی همچون برگزاری مستمر گلگشت های یک روزه برای دانشجویان خواهر و برادر، برنامه های کوهنوردی تخصصی، مسابقات مستمر ورزشی در خوابگاه های دانشجویی، برگزاری لیگ و مسابقات ورزشی پاییزه و بهاره،(یادواره شهید سیاهکالی مرادی) برگزاری دوره های آموزشی ورزشی، میزبانی مسابقات ورزشی دانشجویان، اعزام تیم های ورزشی به مسابقات کشوری دانشجویان پرداخت.

98-02-08 ekhtetamiye lig varzeshi 02.jpg

دکتر صمدی در ادامه ارائه گزارش خود به توانمندی های دانشگاه و برنامه های آینده  اداره تربیت بدنی از قبیل: توسعه رشته دوچرخه سواری، توسعه ی رشته شنا در زمینه گرفتن میزبانی مسابقات، توسعه ی رشته تیراندازی، ساماندهی برنامه ریزی مسابقات ورزشی ویژه کارکنان دانشگاه ، توسعه ی فضاهای ورزشی خوابگاه ها و ایجاد  اتاق تندرستی در خوابگاه ها و برگزاری و میزبانی المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر سراسر کشور اشاره نمود.

98-02-08+ekhtetamiye+lig+varzeshi+13.jpg

در ادامه مراسم آقای مسیحای اکبر ضمن تشکر از برگزاری این مراسم و ارائه گزارش فعالیت های انجام شده در حوزه تربیت بدنی دانشگاه، به المپیاد قهرمانی دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد، اشاره کرد و گفت: دانشجویان ورزشکار دانشگاه شاهد باید خودشان را برای حضوری فعال در این المپیاد ورزشی آماده کنند و برای این دانشجویان آرزوی موفقیت دارم.

98-02-08 ekhtetamiye lig varzeshi 03.jpg

ایشان در ادامه سخنان خود به زمینه های همکاری و تعاملات بین وزارت علوم و دانشگاه شاهد پرداخت و افزود: در زمینه میزبانی مسابقات ورزشی، آموزش رشته های ورزشی، ایجاد اتاق های تندرسی در خوابگاه ها و توسعه فضای مناسب ورزشی می توانیم تعاملات خوبی داشته باشیم.

98-02-08 ekhtetamiye lig varzeshi 05.jpg

در ادامه مراسم مادر شهید حمید سیاهکالی مرادی ضمن ابراز خرسندی از  دعوت و حضور در دانشگاه شاهد، به بیان خصوصیات رفتاری، اخلاقی و خاطرات شهید پرداخت.

مادر شهید ساهکالی مرادی در پایان سخنان خود بیان داشت: جوانان باید پشتکار داشته باشند و برای دستیابی به موفقیت، تلاش کنند تا انشالله کشور را از هجمه دشمنان حفظ نمایند.

98-02-08 ekhtetamiye lig varzeshi 06.jpg

پس از سخنرانی مادر شهید سیاهکالی مرادی، با حضور جمعی از مدیران دانشگاه با اهدا لوح تقدیر از سوی رئیس دانشگاه و هدیه ای به رسم یادبود از پدر ومادر شهید قدردانی شد.

98-02-08 ekhtetamiye lig varzeshi 07.jpg

در پایان برنامه با حضور خانواده شهید سیاهکالی مرادی و جمعی از مدیران دانشگاه از نفرات و تیم هاي برتر مسابقات ورزشی درون دانشگاهی با اهداء حکم، مدال و جایزه تقدیر شد.

98-02-08 ekhtetamiye lig varzeshi 08.jpg
98-02-08 ekhtetamiye lig varzeshi 09.jpg