مجموعه مسابقات کتابخوانی هشت بهشت

مجموعه مسابقات کتابخوانی هشت بهشت
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مجموعه مسابقات کتابخوانی با عنوان طرح "هشت بهشت " با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه شاهد و جهاد دانشگاهی برگزار می گردد.

در طرح هشت بهشت با بررسی های کارشناسانه  هشت عنوان کتاب برای برگزاری مسابقات ماهانه در سطح دانشگاه های منطقه ۱ کشوری (استان های تهران و البرز) انتخاب شده است. این مسابقات بصورت آنلاین و ماهانه برگزار می شود و در هر ماه از بین شرکت کنندگان به ۲۴ نفر هدایای نقدی تعلق می گیرد.

علاوه بر این به هشت نفر از دانشجویانی که در هشت مسابقه کتابخوانی بیشترین امتیاز سالانه را کسب کنند جوایز ارزشمندی تقدیم می شود.

دانشجویان برای شرکت در این طرح بزرگ کتابخوانی می بایست در سایت (bookrc.ir ) ثبت نام کنند.

دبیرخانه طرح هشت بهشت از طریق شماره تماس و یا ایمیل  ارائه شده علاقمندان را درجریان مراحل و کیفیت برگزاری مسابقات قرار می دهد.

پوستر.pdf-09.jpg