كسب موفقيت توسط واحد مستقر در مرکز رشد دانشگاه شاهد

كسب موفقيت توسط واحد مستقر در مرکز رشد دانشگاه شاهد
به گزارش«روابط عمومي» دانشگاه، موسسه جستجوگران سرو یاسین از واحدهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه شاهد در زمره شرکت های خلاق قرار گرفت.

موسسه جستجوگران سرویاسین که نزدیک به دو سال در مرکز رشد دانشگاه مستقر می باشد پس از بررسی و ارزیابی کارشناسان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمره شرکت های خلاق قرار گرفت.

این موسسه با راه­اندازی مدرسه یادگیری الکترونیک به شیوه تعاملی  به تولید محتوی تربیتی و برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه های مختلف تربیتی و روان شناسی می پردازد.

یادگیری و یاددهی مفید و موثر از راه های دور بدون تمرکز در فضاهای آموزشی ایستا و متمرکز در فضای الکترونیک و پویا،تمرکز سرمایه بر اساتید  و مربیان محقق آباده و مبتکر و علاقمند به یادگیری و یاددهی به جای سرمایه گذاری سفر در ساختمان و فضاهای فیزیکی آموزشی،تولید محتوای به روز با تمرکز بر نیازهای فرهنگی آموزشی مشتریان محصولات فرهنگی تربیتی مشاوره و آموزش، همکاری در توانمند سازی مربیان و معلمان در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی و مشارکت با مراکز حمایتگر مرتبط از جمله رویکردها و برنامه های این واحد فعال می باشد.

این موفقیت ارزشمند را به مدیران و کارکنان محترم موسسه جستجوگران سرویاسین تبریکمي گوييم و  از درگاه الهي توفیقات روزافزون را برای ایشان مسالت داريم.

موسسه سروياسين.jpg

موسسه سروياسين.jpg-03.jpg