قدردانی از مجموعه عوامل برگزارکننده کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران

قدردانی از مجموعه عوامل برگزارکننده کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، از اعضای کمیته علمی، اجرایی و همکاران برگزاری بیست و چهارمین کنگره ملی و سومین کنگره بین‌المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی قدردانی شد.

به منظور قدردانی از زحمات همکاران مشارکت کننده در برگزاری بیست و چهارمین کنگره ملی و سومین کنگره بین‌المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی که از تاریخ 8 لغایت 10 آبان ماه در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار شد، جلسه‌ای روز دوشنبه 18 آذر ماه با حضور دکتر ثقفی رئیس دانشگاه، خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری، اعضای شورای سیاست‌گذاری، دبیران و مدیران علمی و اجرایی و اعضای کمیته علمی کنگره برگزار شد.

98-09-15 taghdir az modiran ejrayi farmakoloji 01.jpg

در ابتدای جلسه خانم دکتر کیاسالاری با ارائه گزارشی از نحوه و کیفیت برگزاری کنگره، هدف از تشکیل این جلسه را اظهار قدرشناسی نسبت به همکاران کمیته علمی عنوان نموده و از اعضای کمیته علمی بویژه همکاران سایر دانشگا‌ه‌ها سپاسگزاری نمود.

سپس برخی از حضار ضمن تشکر از دانشگاه شاهد بویژه رئیس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به جهت حمایت از این رویداد که به شکل موفقی برگزار شد به اظهار نظر درخصوص نحوه برگزاری کنگره پرداختند. سپس دکتر ثقفی ضمن خیر مقدم به حضار به ویژه همکاران سایر دانشگاه ها و مراکز علمی، در سخنانی رویکرد دانشگاه را در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مشارکت با سایر مراکز علمی بیان داشته و یکی از دلایل موفقیت این برنامه را مشارکت جمعی اعلام نمودند. ایشان در ادامه از همه همکارانی که به نحوی در اعتلای علمی و برگزاری موفق کنگره دخیل بوده‌اند قدردانی و تشکر نمودند.

98-09-15 taghdir az modiran ejrayi farmakoloji 03.jpg

98-09-15 taghdir az modiran ejrayi farmakoloji 04.jpg

در پایان این جلسه از اعضای کمیته علمی با ارائه لوح و هدیه تقدیر بعمل آمد.

98-09-15 taghdir az modiran ejrayi farmakoloji 08.jpg
98-09-15 taghdir az modiran ejrayi farmakoloji 09.jpg
98-09-15 taghdir az modiran ejrayi farmakoloji 06.jpg
98-09-15 taghdir az modiran ejrayi farmakoloji 07.jpg
98-09-15 taghdir az modiran ejrayi farmakoloji 10.jpg

همچنین روز سه شنبه 12 آذر ماه جلسه‌ای با حضور خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و اعضای کمیته و همکاران اجرایی کنگره در سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه خانم دکتر کیاسالاری، برگزاری موفق و آبرومندانه کنگره را که حاصل تلاش همکاران علمی و اجرایی کنگره بوده است را تبریک گفتند و از زحمات بی شائبه همکاران به‌خصوص همکاران اجرایی قدردانی نمودند.

98-09-12 taghdir az karkonan ejrayi dar farmakoloji 01.jpg

ایشان برگزاری کنگره‌ای در این سطح را قدمی به جلو برای دانشگاه تلقی نموده و اظهار داشتند: طبق نظرات شرکت کنندگان از داخل و خارج کشور، کنگره در سطحی متمایز از دوره‌های قبل و در سطحی عالی برگزار شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه موفقیت اجرای کنگره‌ای در این سطح را نشانه وجود ظرفیت بالای نیروی انسانی و انگیزه الهی همکاران خواندند که موجب شکرگزاری است.

در این نشست که آقای دکتر نقدی دبیر عملی کنگره نیز حضور داشتند پس از اظهار نظر برخی همکاران، با ارائه هدیه‌ای از خدمات و زحمات آقای دکتر نقدی تشکر بعمل آمد. همچنین معاون پژوهش و فناوری با ارائه تقدیرنامه و هدایایی از زحمات بی‌شائبه همکاران دانشگاه قدردانی نمودند.

98-09-12 taghdir az karkonan ejrayi dar farmakoloji 03.jpg

98-09-12 taghdir az karkonan ejrayi dar farmakoloji 02.jpg