فیلم سینمایی اشنوگل اکران شد

فیلم سینمایی اشنوگل اکران شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، برنامه اکران فیلم سینمایی اشنوگل به مناسبت چهارم دی ماه سال 65، سالروز عملیات کربلای 4 با حضور علی سلیمانی( کارگردان) و ابراهیم اصغری ( تهیه کننده) فیلم به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

پس از پایان اکران فیلم، ابتدا علی سلیمانی و سپس ابراهیم اصغری به روی جایگاه حاضر شدند تا دقایقی در خصوص این فیلم و نحوه ساخت آن با دانشجویان صحبت کنند که در این بین سوالاتی نیز از جانب دانشجویان مطرح شد.

علی سلیمانی کارگردان فیلم ضمن ابراز خرسندی از موضوع فیلم و عرض ارادتش به شهدای عزیز دفاع مقدس، بخصوص شهدای مظلوم غواص؛ گفت: همیشه قصد داشتم اولین تجربه ی سینمایی خود را با فیلمی با محتوای دفاع مقدس شروع کنم.

ابراهیم اصغری نیز ضمن بیان سختی ها و بالا و پایین هایش در مراحل مختلف ساخت این فیلم، افزود: به جرات می توان گفت ساخت فیلم های جنگی سخت تر و پرهزینه تر از فیلم های اجتماعی است، اما همیشه سعی کرده ام که کارهایی که میسازم کم هزینه ترین اثر باشد، چنانکه اشنوگل کم هزینه ترین فیلم دفاع مقدس در سال های اخیر شد. این درحالی است که خیلی ها با این مبلغ شاید قادر به ساختن یک تله فیلم هم نباشند.

همچنن علی سلیمانی از کار جدیدش که قرار است ماجرای نامه ای در مورد سه روز اول جنگ تحمیلی اتفاق بیفتد، خبر داد.

در پایان مراسم، از میهمانان برنامه توسط حجت الاسلام والمسلمین دکترهادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و محمد رضا محمدی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تقدیر صورت گرفت.​

96-10-04 ekrane film eshnogel 02.jpg
96-10-04 ekrane film eshnogel 03.jpg