فراخوان کرونا روایت؛ ثبت لحظه های ماندگار

فراخوان کرونا روایت؛ ثبت لحظه های ماندگار
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، با هدف ثبت حداکثری لحظه‌های ماندگار در مقابله با ویروس کرونا و به منظور پاسداشت زحمات، ایثارگری ها و دلاوری‌های کادر درمان ایران در زمان همه‌گیری بیماری ناشی از کرونا ویروس، رویداد بزرگ «کرونا روایت» به همت سازمان نظام پزشکی کشور برگزار می‌ گردد.

این طرح قرار است با شعار «روایت شما از کرونا چیست» برگزار شود و همه هنرمندان و کادر بهداشت و درمان کشور در هفت بخش مختلف می توانند در این طرح شرکت کنند و مشارکت داشته باشند.

گفتنی است این هفت بخش عبارتند از کرونا به روایت سینما (فیلم موبایلی، فیلم مستند، فیلم کوتاه، ویدیوکلیپ، نماهنگ، پویانمایی، برنامهٔ‌ تلویزیونی و فیلم‌ داستانی)، کرونا به روایت ادبیات (داستان کوتاه، داستانک، روایت و شعر)، کرونا به روایت تصویر (عکس، طرح، کارتون، پوستر، خط و نقاشی)، کرونا به روایت رسانه (یادداشت و گزارش)، کرونا به روایت علوم انسانی سلامت (اخلاق پزشکی، فلسفه پزشکی، آموزش پزشکی و جامعه‌شناسی پزشکی)، کرونا به روایت پژوهش (مقالهٔ علمی) و کرونا به روایت ایثار (درباره شهدای سلامت)

متقاضیان تا ۱۵ تیر ۹۹ فرصت دارند با مراجعه به وب سایت سازمان نظام پزشکی به آدرس irimc.org نسبت به تکمیل فرم ثبت‌نام در سامانه «کروناروایت: ثبت لحظه‌های ماندگار» اقدام کنند.

3770-2.psd-001.jpg
 3770-1.jpg-000.jpg