فراخوان چهارمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی

فراخوان چهارمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، چهارمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی با هدف تبیین چیستی، چرایی و چگونگی تمدن نوین اسلامی، اسفند سال جاری برگزار خواهد شد

هدف نهایی انقلاب اسلامی رسیدن به تمدن اسلامی در زنجیرهای منطقی و مستمراست که بر چهار رکن دین، عقلانیت، علم و اخلاق بنا شده است.

این زنجیره از حلقه انقلاب اسلامی آغاز شده و پس از شکلگیری نظام اسلامی وارد مرحله دولت اسلامی میگردد؛ پس از دولت اسلامی، جامعه اسلامی اسوه تحقق مییابد و این برق که در این گوشه از جهان درخشیدن گرفته بسان تمام تمدنها در بستری طبیعی در جهان اسلام و نیز در جهان بشریت تلألو مییابد و فصلی نو در حیات بشر رقم میزند.

پس از وقوع انقلاب اسلامی و تشکیل نظام اسلامی که ارکان، عناصر و ابعاد آن در قانون اساسی بهطور اجمال بیان شده و البته هنوز بهطور کامل و تفصیلی تحقق پیدا نکرده است، عبور از سه گام دیگر در زنجیره تمدنسازی فرآیندی پیچیده است. بر این اساس، تامل و تعمق در این مفاهیم و مراحل و تلاش برای گفتمانسازی بهمنظور ایجاد نهضت نرمافزاری و تولید فکر و علم به شکل طبیعی در این مجرا امری ضروری و حیاتی است.

از این رو چهارمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی با همکاری جمعی از مراکز دانشگاهی، حوزوی و علمی- پژوهشی کشور با هدف تبیین چیستی، چرایی و چگونگی تمدن نوین اسلامی در اسفند ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

محورهای کلان فراخوان پذیرش مقالات ​در چهارمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی:

معناشناسی تمدن نوین اسلامی

سبک زندگی اسلامی و تمدن نوین اسلامی

دولت اسلامی و تمدن نوین اسلامی

الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

علوم انسانی و تمدن نوین اسلامی

نظام سازی و نهادسازی و تمدن نوین اسلامی

جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی

الگوهای رقیب و تمدن نوین اسلامی

بیداری اسلامی و تمدن نوین اسلامی

نقش و جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی

ظرفیت ها و موانع در ارتباط با تحقق تمدن نوین اسلامی

جهت دریافت محورهای تفصیلی برای طراحی مساله پژوهش و تدوین مقاله به بخش محورهای همایش مراجعه فرمایید.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش به نشانی ( neicc.ir ) مراجعه نمایند.

tamadon4-50x70+-+Copy (1).jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​​​​​​