فراخوان چهارمین دوره ملی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان

فراخوان چهارمین دوره ملی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی با هدف حمایت از آثار و تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب به همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می گردد.

محورهای برگزاری چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی:

​ دینی، اخلاقی و تربیتی

ادبی و هنری

اجتماعی و سیاسی

دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سایر دانشگاه های جهان مورد تأیید وزارت عتف که از اول اسفند ماه 1397 تا پایان بهمن ماه 1399 به یکی از زبان های فارسی، عربی یا انگلیسی کتاب منتشر کرده اند، می توانند تا 30 بهمن ماه سال جاری آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

علاقمندان می توانند جهت اطلاع از شرایط شرکت در جشنواره و چگونگی ارسال آثار به سامانه(nbfcs.ut.ac.ir ) مراجعه نمایند.

شرکت‌کنندگان باید دانشجوی رسمی یکی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند، کتاب‌هایی برای داوری پذیرفته می‌شوند که از اول اسفند ۱۳۹۷ تا پایان بهمن ۱۳۹۹ منتشر شده باشند، هم‌زمانی دوره تحصیل دانشجو با تاریخ انتشار کتاب ضروری است، کتاب‌ها باید با مجوز نشر رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت کاغذی منتشر شده باشند، کتاب‌ها می‌تواند تألیف یا ترجمه شرکت‌کننده باشد و محدودیتی برای تعداد آثار وجود ندارد، به کتاب‌هایی که بیش از یک مؤلّف یا مترجم داشته باشد، تنها یک جایزه تعلّق می‌گیرد، از هر عنوان کتاب باید دو جلد به دبیرخانه جشنواره ارسال شود، برای ارزیابی کتاب‌های ترجمه، ارسال اصل یا کپی خوانای کتاب اصلی، ضروری است و ناشران می‌توانند آثار دانشجویی خود را به همراه فرم ثبت‌نام اینترنتی به دبیرخانه ارسال کنند. از ناشرانی که بیشترین مشارکت را در انتشار آثار دانشجویی داشته باشند، تقدیر به‌عمل خواهد آمد.
علاقه‌مندان می‌توانند پس از مراجعه به سامانه جشنواره و تکمیل فرم ثبت‌نام و فرم تحویل آثار می‌توانند اصل آثار خود را از طریق پست سفارشی به دبیرخانه جشنواره و یا تحویل حضوری آثار در ساعات اداری به دبیرخانه این جشنواره به آدرس خیابان انقلاب، ابتدای خیابان شانزده آذر، پلاک ۱۶، اداره کل فرهنگی و اجتماعی ارسال کنند.
گفتنی است فرم ثبت‌نام باید بعد از تکمیل در سامانه بارگذاری شود و همچنین اصل فرم‌های ثبت‌نام و تحویل آثار به همراه اصل آثار به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.