فراخوان پنجمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی

فراخوان پنجمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان پذیرش مقاله در پنجمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی اعلام شد.

پنجمین دوره همایش ملی تمدن نوین اسلامی با همکاری جمعی از مراکز دانشگاهی، حوزوی و علمی- پژوهشی کشور اسفند ماه سال جاری با محوریت "دولت اسلامی" برگزار خواهد شد.

هدف نهایی انقلاب اسلامی رسیدن به تمدن نوین اسلامی در زنجیرهای منطقی و مستمراست. پس از وقوع انقلاب اسلامی و تشکیل نظام اسلامی که ارکان، عناصر و ابعاد آن در قانون اساسی به طور اجمال بیان شده و البته هنوز به طور کامل و تفصیلی تحقق پیدا نکرده است، عبور از دو گام دیگر یعنی دولت اسلامی و جامعه اسلامی و تشکیل تمدن نوین اسلامی، فرآیندی پیچیده است.بر این اساس، تامل و تعمق در این مفاهیم و مراحل و تلاش برای گفتمان سازی به منظور ایجاد نهضت نرم افزاری و تولید فکر و علم به شکل طبیعی در این خصوص، امری ضروری و حیاتی است.

با توجه به اینکه در 4 همایش گذشته به تبیین چیستی، چرایی و چگونگی تمدن نوین اسلامی پرداخته شده است و لازم است نگاهی ناظر به اقدام و عمل و حل المسائلی در این برهه در پیش گرفته شود، پنجمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی به موضوع دولت اسلامی خواهد پرداخت.

اساتید، طلاب، دانشجویان و محققان می توانند مقالات پژوهشی خود در ارتباط با محورهای همایش را از طریق سایت همایش به آدرس( neicc.shahed.ac.ir​ ) ارسال نمایند:

محور های همایش:

*روش شناسی مطالعات دولت اسلامی