فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98 اعلام شد.

دانشگاه شاهد بر اساس آیین‌نامه شماره 77948/21 مورخ 5/5/93 و ابلاغيه شماره 140036/2 مورخ 04/07/95 و اصلاحیه شماره 299574/2 مورخ 16/12/96 ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمي براي ورود به دوره­هاي تحصيلي بالاتر شوراي هدايت و جذب استعدادهاي درخشان وزارت علوم،تحقيقات و فنآوري و شیوه نامه مصوب شورای هدایت استعداد درخشان از بین دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز و مستعد دوره کارشناسي پيوسته دانشگاه شاهد و سایر دانشگاه‌ها و بر طبق موارد مندرج در این اطلاعیه، پس از بررسی مدارک علمی-پژوهشی، انجام مصاحبه و بررسی صلاحیت‌های عمومی جهت دوره روزانه کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98  برای رشته-گرایش‌های مندرج در جدول پیوست اين فراخوان، دانشجو می­پذیرد.

فراخوان پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد.pdfفراخوان پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد.pdf

جدول رشته - گرایش ها.pdfجدول رشته - گرایش ها.pdf