فراخوان هشتمین دوره انتخاب رساله‌ها و پایان‌نامه‌های برتر

فراخوان هشتمین دوره انتخاب رساله‌ها و پایان‌نامه‌های برتر
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با هدف تشویق دانشجویان به پرداختن به موضوع الگوی پیشرفت، هم‌زمان با برگزاری هشتمین کنفرانس الگوی پیشرفت، از رساله‌ها و پايان‌نامه‌های برتر مرتبط با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پس از داوری قدردانی می‌کند.

بر اساس اعلام مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، از آن دسته دانش‌آموختگان مقاطع مختلف کارشناسی ارشد، دکتری و معادل حوزوی واجد شرایط و یا آن دسته از دانشجویان دانشگاهی و طلاب حوزه‌های علمیه که موضوع رساله و پایان‌نامه آن‌ها در زمینه پیشرفت است و از سال 1391 تا 1397 دفاع شده است و مایلند رساله یا پایان‌نامه آنان در مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مورد ارزیابی قرار گیرد، تقاضا می‌شود از طریق سامانه این مرکز ثبت‌نام و آمادگی خویش را اعلام کنند.

رساله‌ها و پایان‌نامه‌هایی که در فرآیند داوری اولیه مورد پذیرش قرار گیرند، در نمایشگاهی که در روز برگزاری کنفرانس الگوی پیشرفت برپا خواهد شد، در معرض دید شرکت‌کنندگان قرار خواهند گرفت. از نویسندگان رساله‌ها و پایان‌نامه‌هایی که در فرآیند داوری نهایی به عنوان برتر انتخاب شوند در روز برگزاری کنفرانس با اهدای جوایز نقدی قدردانی خواهد شد.

گفتنی است آخرین مهلت ارسال اطلاعات پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، 1 اردیبهشت ماه 1398 می باشد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به وب‌سایت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به نشانی www.olgou.ir  مراجعه کنند.

شرایط :

موضوع پایان‌نامه در زمینه الگوی پایه یا حداقل با یکی از محورهای زير ارتباط داشته باشد.

1- تجارب پیشرفت

2- موانع و ظرفیت‌های پيشرفت

3- مباني اسلامي پيشرفت

4- تاريخ و تمدن ايراني اسلامي

5- روش‌شناسي تدوين و تحقق الگو

6- افق‌هاي پيشرفت: آينده‌شناسي الگو

2- از تاريخ دفاع رساله يا پايان‌نامه بيش از هفت سال نگذشته باشد.

3- چکیده پایان‌نامه و رساله به صورتی تهیه شود که قابلیت داوری اولیه را داشته باشد.

4- آمادگی ارائه متن پایان‌نامه و رساله پس از درخواست اين مركز وجود داشته باشد.

محتوای رساله و پایان‌نامه که در بردارنده و واجد دیدگاه‌­ها و نظرات راهبردی باشند در اولویت هستند و موضوع‌های ريز تخصصی رشته‌های علمی مدنظر نمی‌باشد.

poster_payannameh.jpg