فراخوان هشتمین جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان

فراخوان هشتمین جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان هشتمین جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اعلام شد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هشتمین دوره جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) با هدف شناسایی، حمایت، تقدیر و پرورش استعدادهای درخشان حوزه فیلم و عکس و همچنین ایجاد فضای پر شور و نشاط در بین دانشجویان سراسر کشور با رقابت در یک عرصه فرهنگی و هنری برگزار می‌شود.

این جشنواره در هفته اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ به میزبانی دانشگاه شیراز و با همکاری ستادمبارزه با مواد مخدر در دو موضوع آزاد و ویژه، در چهار بخش فیلم کوتاه، فیلم‌های صد ثانیه‌ای، فیلمنامه و عکس برگزار می‌شود.

به سبب اهمیت پرداختن به موضوع پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و سایر آسیب‌های اجتماعی با استفاده از زبان هنر، این موضوع در قالب بخش ویژه جشنواره هشتم قرار گرفته است. تمامی دانشجویان دانشگاه‌های کشور و همچنین دانش آموختگانی که بیش از یک سال از اتمام از تحصیلشان نگذشته باشد می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت www.omidfestival.ir فرم تقاضای شرکت در جشنواره را تکمیل کرده و کد رهگیری دریافت کنند. آخرین مهلت ثبت آثار تا چهارم اسفندماه و آخرین مهلت ارسال فیلم، عکس، فیلمنامه یازدهم اسفند ماه خواهد بود.​