فراخوان مسابقه ملی شهدای هسته ای برقله افتخار

فراخوان مسابقه ملی شهدای هسته ای برقله افتخار
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مسابقه ملی ـ دانشجویی «شهدای هسته‌ای بر قله افتخار» با هدف زنده نگهداشتن راه، اندیشه یاد و مرام ولایت‌مدارانه شهدای والامقام هسته‌ای کشور برگزار می گردد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در نظر دارد، برای زنده نگه‌داشتن راه، اندیشه یاد و مرام ولایتمدارانه شهدای والامقام هسته‌ای کشورمان، شهید رضا قشقایی، شهید مسعود علی‌محمدی، شهید مجید شهریاری، شهید مصطفی احمدی‌روشن، شهید داریوش رضایی‌نژاد و شهید محسن فخری‌زاده مسابقه ملی ـ دانشجویی «شهدای هسته‌ای بر قله افتخار» را در زمینه آثار ادبی هنری شعر، دلنوشته، عکس برگزار  کند.

دانشجویان علاقه‌مند سراسر کشور جهت شرکت در این مسابقه می‌توانند آثار خود را تا سی‌ام بهمن به نشانی الکترونیکی دبیرخانه مسابقه (farhangi@umz.ac) ارسال کنند.

گفتنی است جوایز ارزنده‌ای به برگزیدگان این مسابقه اهدا خواهد شد.

_response+(3).jpg-00.jpg