فراخوان شعر برای سرود رسمی دانشگاه شاهد

فراخوان شعر برای سرود رسمی دانشگاه شاهد

روابط عمومی دانشگاه شاهد درصدد ساخت سرود رسمی برای دانشگاه می‌باشد. در گام نخست، مقرر گردیده است که شعر این اثر، از طریق فراخوان عمومی در سطح کشور تهیه گردد. شرکت در این فراخوان، برای عموم شاعران بلامانع است و در پایان به اولین اثر منتخب مورد تأیید هیئت‌داوران هدیه‌ای 200 میلیون ریالی تقدیم می‌شود و به‌عنوان سرود برگزیده دانشگاه، پس از ویرایش، آهنگ‌سازی و تولید نماهنگ مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

مضامین مورد نظر برای طرح سرود دانشگاه شاهد:

1)     مأموریت و رسالت دانشگاه شاهد

دانشگاه شاهد به‌عنوان نهاد علمی جامع که کار ویژه آن «زمینه‌سازی برای تدبیر و تنظیم امورات امت اسلام توسط معتقدین به آرمان مقاومت و ایثار و ملتزمین به اصول انقلاب اسلامی» است، با اتکا به مبانی «توحیدی»، «روحیه جهادی» و «بینش علمی» به «تربیت انسان‌های مؤمن، عالم و اندیشه‌ورز، ولایتمدار، مسئولیت‌پذیر و عدالت‌طلب» می‌پردازد.

این دانشگاه، دانشجویان خویش را آماده می‌کند تا اندیشمندان، رهبران، کارگزاران و منابع انسانی متعهد و متخصص نسبت به نیازهای متنوع امت در سطوح ملی، منطقه‌ای و جهانی باشند. این دانشگاه ضمن ایجاد فرصت برای پاسخ نوآورانه به نیازهای واجد اولویت، خود را متعهد به جامعه ایثارگری، نظام اسلامی و زمینه‌سازی ظهور برای تحقق تمدن نوین اسلامی می‌داند.

2)     چشم انداز دانشگاه شاهد

در افق 1410 دانشگاه شاهد، دانشگاهی جامع، انگیزه‌بخش و سرآمد در پاسخگویی به نیازهای انقلاب و تمدن نوین اسلامی ازنظر علمی و نیروی انسانی در سطح ملی و منطقه‌ای است؛ به‌نحوی‌که الگویی برای «جهاد علمی در صیانت از مبانی و ظرفیت‌های اسلامی و بومی» و «اعتلابخشی و اشاعۀ فرهنگ ایثار و گفتمان مقاومت» بوده و در عرصۀ «تولید و گسترش مرزهای علوم نافع، شیوه‌های نوین آموزشی و پژوهش‌های کاربردی و فناورانه» پیشرو است.

3)      ارزش های محوری دانشگاه شاهد

ارزش های محوری و واجد اولویت دانشگاه شاهد بدین قرارند:

1)     ولایتمداری و انقلابی گری

2)     کرامت و تعالی انسانی

3)     ایثار و روحیۀ جهادی

4)     مسئولیت پذیری و قانون مداری

5)     ارج نهادن به علم آموزی، پژوهش و آزاداندیشی

4)     همچنین مضامین مورد تأکید ذیل:

·        عنایت ویژه رهبری به دانشگاه: «دانشگاه شاهد گلخانه‌ای عطر آگین است».

·        تنها دانشگاه جامع کشور (۹ دانشکده شامل: پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و مامائی، علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم کشاورزی، هنر و پردیس خودگردان)

·        وسعت جغرافیایی کم نظیر ۱۶۷ هکتاری دانشگاه

·        فرهنگی و ارزشی بودن دانشگاه (رتبه برتر کشوری)

·        ماموریت ویژه دانشگاه: دانشگاه تمدن ساز، دانشگاه تراز انقلاب اسلامی

·        ماموریت منطقه ای و بین المللی دانشگاه: دانشگاه جبهه مقاومت اسلامی

·        مستعدترین دانشگاه کشور برای فعالیت‌های علمی بین‌رشته‌ای با داشتن ۱۸۰ رشته گرایش متنوع، ۱۱ مرکز تحقیقاتی، پژوهشکده و گروه پژوهشی، یک مجتمع فناوری و دو مرکز رشد سلامت و مرکز رشد واحدهای فناور [در مرکز شهر]

·        قطب علمی تمدن پژوهی نوین اسلامی با داشتن فصلنامه تخصصی و برگزاری پنج همایش ملی

·        برترین گروه جهادی دانشجویی در کشور: گروه جهادی شهید آشتیانی مفتخر به دریافت لوح تقدیر از ریس جمهور شد.

·        برخورداری دانشگاه از مراکز تحقیقاتی، رشد و فناوری، غربالگری و ناباروری

·        کلینیک های تخصصی دندانپزشکی (شهید منتظری) و کلینیک سلامت (طب سنتی و اسلامی)

·        نشریات تخصصی و بعضاً برتر کشور (نگره، علم سنجی و...)

·        و.....

5)     آیین نامه شرکت:

شرکت نمودن کلیه شاعران محترم در فراخوان آزاد است.

آثار ارسالی در تمامی قالب‌های شعری پذیرفته می‌شود.

در ساخت سرود، در صورت نیاز، دخل و تصرف در شعر ارسالی انجام می‌گردد .

محدودیتی در مورد تعداد آثار ارائه شده از طرف هریک از شرکت‌کنندکان محترم وجود ندارد.

آثار ارسالی بایستی متناسب با سرود  (۳ تا ۵ دقیقه) باشد.

شرکت‌کنندگان بایستی مشخصات کامل خود را به همراه شماره تماس ضروری، همراه با اثر ارسال نمایند.

شیوه ارسال:

لینک ثبت‌نام و ارسال آثار: http://yun.ir/sorod

زمان فراخوان: تا پایان بهمن 1401

جهت اطلاع بیشتر با آقای بابائی با شماره تماس 51215025 021 یا آقای کبودی با شماره تماس 51215021 021 ارتباط برقرار کنید.

1401_11_01_sorood2.jpg

کانال ایتا روابط عمومی دانشگاه شاهد:

h​ttps://eitaa.com/shahed_pr

​​​​