فراخوان سومین دوره جشنواره ملی زن و علم

فراخوان سومین دوره جشنواره ملی زن و علم
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان سومین دوره جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) با هدف معرفی و تجلیل از بانوان نخبه و فعال دانشگاهی از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام شد.

بر اساس فراخوان اعلام شده در این دوره از جشنواره رقابت در دو بخش علمی و اجتماعی و در ۳ رده سنی زیر ۴۰ سال، ۴۰ تا ۶۵ سال و بالای ۶۵ سال  صورت می پذیرد.

در این فراخوان آمده است: بخش علمی متقاضیان در ۶ گروه علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست ، علوم پزشکی، هنر و معماری با یکدیگر رقابت می پردازند.

همچنین در بخش اجتماعی جشنواره سوم بانوان دانش آموخته دانشگاهی که اکنون در محیط های غیر از دانشگاه  مشغول خدمت رسانی هستند امکان رقابت خواهند داشت.

در بخش دیگری از این فراخوان در خصوص زمان بندی این جشنواره آمده است: مهلت شرکت در جشنواره 30 آبان ماه ۱۳۹۹ و زمان اختتامیه آن ۲۹ آذر ماه سال ۱۳۹۹ در دانشگاه شهید بهشتی عنوان شده است.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی (http://wsfestival.ir/) مراجعه نمایند.

پوستر+جشنواره.pdf-01111111111.jpg