فراخوان دومین دوره رویداد کار، مهارت و نوآوري دانشجویان دختر

فراخوان دومین دوره رویداد کار، مهارت و نوآوري دانشجویان دختر

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین دوره رویداد کار، مهارت و نوآوري دانشجویان دختر «کمند» ویژه دانشجویان دختر کشور برگزار می شود.

طرح ملی «کمند» (رویداد کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر) برای اولین بار در ۱۰ دانشگاه منتخب کشور از جمله دانشگاه صنعتی امیر کبیر به عنوان دانشگاه منتخب استان تهران و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

محورهای این رویداد شامل صنایع دستی، گرافیک، پوشاک، دوخت، طراحی پارچه و لباس، تولیدات غذایی و خوراکی، تکنولوژی و مهندسی و محیط زیست است.

این رویداد با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیم کار، مهارت آموزی و کارآفرینی، ایجاد ارتباط میان دانشجویان و شرکت‌های دانش بنیان و نیز ایجاد فضای با نشاط در میان دانشجویان و نیز توانمندسازی دختران دانشجو و حمایت از ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه آنها برگزار می شود.

گفتنی است مهلت ثبت نام و ارسال طرح به این رویداد ۱۱ بهمن ماه تا ۱۲ اسفندماه است. نتایج داوری طرح ها ۶ اسفند ماه اعلام می شود و مراسم اختتامیه این رویداد نیز ۲۰ اسفندماه همزمان با مبعث حضرت رسول(ص) برگزار خواهد شد.

فراخوان رویداد کمند.pdfفراخوان رویداد کمند.pdf

256011-1 (1).jpg