فراخوان دومین جشنواره ترویج علم در پایان نامه های دانشجویی

فراخوان دومین جشنواره ترویج علم در پایان نامه های دانشجویی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، گروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با همکاری سازمان­ها و نهادهای دولتی و غیردولتی دومین جشنواره "ترویج علم در پایان­‌نامه‌­های دانشجویی" را برگزار می­‌کند. این جشنواره با محوریت "پایان‌­نامه‌­های دانشجویی به زبان ساده" آماده دریافت آثار دانشجویان است.

نحوه ارسال :

خلاصه ترویجی را حداکثر تا تاریخ  ۲۰ مهر ۱۳۹۷ به ایمیل :  thesis.festival@gmail.com  ارسال فرمائید.

علاوه بر رعایت اصول علمی در نگارش خلاصه ترویجی، تکمیل موارد ذیل الزامی است :

مشخصات کامل، نام رشته و مقطع و دانشگاه محل تحصیل، سال فراغت از تحصیل، ذکر عنوان پایان­نامه، شماره تماس

علاقه‌­مندان می‌­توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره محورهای جشنواره با شماره‌­های ۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۲۰۶ تماس گرفته و یا به سامانه  www.nrisp.ac.ir   مراجعه کنید .

لارم به ذکر است علاقه مندان میتوانند جهت دریافت فیلم آموزشی به لینک: https://www.aparat.com/v/BI1bt   مراجعه نمایید.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​​​  ​​​​