فراخوان دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

فراخوان دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در راستای حمایت از ایجاد کسب و کار‌های فناورانه دانشی و ترویج فرهنگ کارآفرینی و برای تحقق اقتصاد مقاومتی با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را برگزار می‌نماید.

از کلیه علاقمندان دعوت می‌شود با مراجعه به سامانه جشنواره به آدرس ysa-persia.com نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند. ایده‌های ثبت شده در مرحله اول توسط داوران تخصصی و در مرحله دوم توسط داوران کسب و کار مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. کلیه ایده پردازانی که وارد مرحله دوم می‌شوند طی سه روز آموزش و مشاوره‌های لازم به منظور تیم سازی و تهیه طرح اولیه جهت ارائه به داوران کسب و کار را دریافت خواهند کرد.

تیم های برتر در پایان جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی و حمایت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به منظور تبدیل ایده به کسب و کار بهره مند می‌شوند.​

photo_2018-07-21_11-03-56.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​​