فراخوان دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ

فراخوان دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جشنواره بین‌المللی سیمرغ در دهمین دوره از برگزاری خود فراخوان حضور داد و از کلیه دانشگاهیان علاقمندان به حوزه‌های مختلف فرهنگی دعوت به حضور کرد.

در این فراخوان آمده است: بی شک مهمترین و والاترین عنصری که در هویت و مبنای پیشرفت هر جامعه دخالت اساسی دارد فرهنگ آن جامعه است و با انحراف فرهنگ، هر چند جامعه در ابعاد اقتصادی، سیاسی، صنعتی و نظامی به صورت مقطعی و کاریکاتوری قدرتمند و قوی باشد ولی آن پیشرفت مانا و متوازن نبوده و میان تهی است.

معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای تحقق آرمان های نظام کارآمد جمهوری اسلامی ایران و با عنایت بر لزوم گسترش و ترویج فرهنگ اسلامی - ایرانی و همچنین ترویج فرهنگ سلامت با بهره مندی از ابزار هنر و به منظور شناسایی و رشد استعدادهای فرهنگی و هنری دانشجویان، کارکنان، اساتید و جامعه پزشکی کشور، اقدام به برگزاری دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ نموده است.

این دوره از جشنواه در بخش‌های آزاد (ویژه دانشجویان اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی و جامعه پزشکی کشور)  بخش فرهنگ سلامت (ویژه دانشجویان دانشگاه های سراسرکشور) و بخش بین الملل( ویژه دانشجویان سراسر جهان) برگزار می‌شود.

بخش آزاد جشنواره شامل تئاتر، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و موسیقی است. علاقمندان از ابتدای دی ماه ۹۷ تا ابتدای اردیبهشت ماه سال ۹۸ فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

​گفتنی است مهلت ثبت نام تا اول اردیبهشت ماه سال  تعیین شده است.

دستورالعمل فراخوان.pdfدستورالعمل فراخوان.pdf

رابطین دانشگاه :