فراخوان جشنواره کشوری خاطره نویسی «عهد جانانه»

فراخوان جشنواره کشوری خاطره نویسی «عهد جانانه»
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان جشنواره کشوری خاطره نویسی «عهد جانانه» از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز منتشر شد.

این جشنواره ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نظر گرفته شده و محورهای آن شامل خاطرات کادر درمان در مراکز درمانی و بهداشتی، خاطرات دانشجویان در خط مقدم مقابله با کرونا، خاطرات دانشجویان از فعالیت‌های فرهنگی و جهادی، خاطرات کارکنان دانشجویان نظام سلامت در دوران بیماری، خاطرات خانواده کادر درمان در دوران شیوع بیماری  است.

مطابق فراخوان اعلام شده مهلت ارسال آثار تا 10 تیر ماه تمدید شد. علاقه‌مندان می‌توانند خاطرات خود را در محورهای یاد شده در فایل های متنی( pdf و docx) (حداکثر دو صفحه) یا به صورت صوتی و تصویری با حداکثر حجم ۸۰ مگابایت به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز تحویل دهند.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به درگاه (www.ajums.ac.ir) مراجعه کنند.همچنین نشانی پست الکترونیک ahdejananegmail.com و شماره تماس ۰۹۱۶۰۹۵۳۱۴۶ و ۰۹۳۵۹۰۳۵۱۵۹  نیز در دسترس خواهد بود.

پوستر+خاطره+نویسی.jpeg

601-132-1.jpg