فراخوان جشنواره ملی پوستر با عنوان «از سنگر تا بخش»

فراخوان جشنواره ملی پوستر با عنوان «از سنگر تا بخش»
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به مناسبت هفته دفاع مقدس، جشنواره پوستر با عنوان «از سنگر تا بخش» در سطح ملی به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می‌ گردد، هنرمندان و آفرینشگران آثار هنری به شرکت در این جشنواره فراخوانده شده‌اند.

این جشنواره با هدف پاسداشت خون شهدای دفاع مقدس و ایجاد پیوند میان ایثارگری های رزمندگان در دوران جنگ تحمیلی و جانفشانی های مدافعان سلامت در روزهای شیوع کرونا ویروس جدید برنامه ریزی شده است.
تمامی محورهای این جشنواره به صورتی طراحی و برنامه ریزی شده اند که بتوانند خط پیوند میان روزگار دفاع مقدس با ایام ایثارگری مدافعان سلامت را کرده و امکان الگوگیری از فرهنگ و آموزه های آن ایام را برای شرایط امروز بیشتر فراهم سازند.

مهلت ارسال آثار: 15 شهریور لغایت 15 مهر 99

محورهای مسابقه :

1.      نحوه ایجاد فرهنگ ایثار در شرایط بحران ویروس کرونا با استفاده از فرهنگ دفاع مقدس

2.      نقش خانواده ها ی مدافعان دفاع مقدس و سلامت در پیروزی بر بحران های جامعه

3.      نقش جوانان امروز در کنترل بیماری کووید19 با استفاده از فرهنگ ایثار وشهادت

4.      نقش مردم در پشتیبانی و حمایت از مدافعان سلامت همانند دفاع مقدس

5.      نقش جامعه پزشکی در حل بحرانهای اجتماعی ( از دفاع مقدس تا بیماری کووید19)

6.       نقش و تجربه مدافعان دفاع مقدس در پشتیبانی استراتژیک از مدافعان سلامت

7.     نقش فضای مجازی در ترویج فرهنگ ایثار از دفاع مقدس تا دفاع سلامت

جوائز مسابقه :

نفراول : لوح سپاس / مبلغ سی میلیون ریال

نفر دوم :لوح سپاس / مبلغ بیست میلیون ریال

نفرسوم: لوح سپاس / مبلغ ده میلیون ریال

شرایط مسابقه :

شرکت برای عموم آزاد است

هرشرکت کننده مجاز به ارسال حداکثر3 اثر میباشد.

آثار ارسالی باید در ابعاد 50 در70 باحجم 7تا 10مگابایت باشد.

دبیرخانه جشنواره در نمایش  و استفاده از آثار، با رعایت حقوق معنوی صاحب اثر، آزاد است.

دریافت آثار کاملا الکترونیکی است و از طریق ایمیل دبیرخانه به آدرس sangar.ta.bakhsh@gmail.com  میباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم مشخصات به سایت  farhangi.sums.ac.ir و یا صفحه اینستاگرام جشنواره به آدرس   azsangar_tabakhsh@  مراجعه نمایید.

فرم+مشخصات+جشنواره+پوستر.docxفرم مشخصات جشنواره پوستر.docx

پوستر+از+سنگر+تا+بخش.jpg