فراخوان جشنواره ادبی، فرهنگی، هنری دانشگاهیان وزارت علوم

فراخوان جشنواره ادبی، فرهنگی، هنری دانشگاهیان وزارت علوم
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جشنواره « ادبی فرهنگی و هنری دانشگاهیان وزارت علوم تحقیقات و فناوری»و مرحله چهارم پویش « زندگی، دست یاریگر توست ...» ویژه دانشجویان، اساتید، کارکنان برگزار می گردد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف به میدان آوردن ظرفیت کنش گران فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهی به منظور نقش آفرینی در ثبت هنرمندانه دستاوردهای تلاش چند ماهه کشور در کنترل بیماری کرونا، تقویت مسؤلیت اجتماعی جامعه دانشگاهی در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع، معرفی دستاوردهای دانشگاهیان در زمینه های ادبی، فرهنگی، هنری با موضوع مقابله با بیماری کرونا و ترویج فرهنگ سلامت محور با بهره گیری از ابزار ادبیات و هنر، اقدام به برگزاری جشنواره ادبی، فرهنگی، هنری دانشگاهیان نموده است.

موضوعات جشنواره عبارتند از:

- کرونا ویروس و مسؤلیت شهروندی در موضوع پیشگیری

- کرونا ویروس و تغییر در سبک زندگی

-  کرونا ویروس، همدلی و مهربانی شهروندان

-  کرونا ویروس، ایثار و تلاش جهادگونه کادر درمانی

عناوین بخشهای جشنواره:

بخش های ادبی، فیلم و هنرهای  نمایشی، هنرهای آوایی، هنرهای تجسمی و خلاقیت و نوآوری

دبیرخانه جشنواره:

دبیرخانه مرکزی این جشنواره در اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مستقر می باشد ولی به دلیل تمرکز و دقت نظر در بخش های تخصصی، برای هر بخش دبیرخانه مجزا تشکیل می شود.

مهلت شرکت و ارسال آثار تا تاریخ 25/99/05  می باشد.

گفتنی است جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار به هر یک از دبیرخانه های تخصصی از طریق زیر امکان پذیر می باشد:

farhangi@umz.ac.ir

دانشگاه مازندران

بخش ادبی( شعر، داستان ، نثر ادبی ، دل نوشته ، طنز)

Farhangifestival.sku.ac.ir

دانشگاه شهر کرد

بخش هنرهای تجسمی ( گرافیک، نقاشی، طراحی ، عکس ، خوشنویسی)

farhangi@SCU.ac.ir

دانشگاه شهید چمران

بخش فیلم و هنرهای نمایشی ( فیلم کوتاه ، فیلم نامه، تئاتر، نمایشنامه، استندآپ کمدی و ... )

farhangi@UOK.ac.ir

دانشگاه کردستان