فراخوان ثبت نام سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهیان

فراخوان ثبت نام سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهیان
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان ثبت نام سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهیان (وزارت علوم) اعلام شد.

به اطلاع دانشگاهیان قرآنی می رساند، به نقل از معاونت فرهنگی وزارت علوم، ثبت نام سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهیان از دی ماه 1398 آغاز گردیده است که صرفاً مختص دانشجویان رشته های غیرپزشکی(وزارت علوم) می باشد.

این جشنواره شامل:

بخش آوایی (رشته های قرائت تحقیق و ترتیل، اذان، حفظ(در مرحله دانشگاهی بصورت کتبی می باشد) دعا و مناجات خوانی و تواشیح)

بخش معارف قرآنی(رشته های احادیث اهل بیت، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی، ترجمه و تفسیر، سیره معصومین، احکام،پرسمان قرآنی و سبک زندگی اسلامی)

بخش پژوهشی(رشته های مقاله نویسی و تلخیص کتاب)

بخش فن آوری(رشته های تولید نرم افزار و کانال شبکه های مجازی)

بخش هنری(رشته های خوشنویسی، نقاشی، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق و منبت و طراحی پوستر)

و بخش ادبی( رشته های شعر، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی و فیلمنامه نویسی) می باشد.

دانشجویان و مشتاقان گرامی می توانند جهت ثبت نام، دریافت آیین نامه جشنواره و منابع بخش معارفی)کتبی) به لینک ذیل و یا به سایت دانشگاه/ قسمت معاونت فرهنگی مراجعه فرمایند.

گفتنی است جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت که شامل کلیه اساتیدوکارکنان دانشگاه و دانشجویان وزارت بهداشت می گردد، به محض ابلاغ از طرف وزارت بهداشت، به اطلاع مشتاقان و دانشگاهیان عزیز خواهد رسید.

شماره تماس دبیرخانه سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه شاهد به شرح ذیل می باشد.

jashnvare ghoran 09877766.jpg