فراخوان ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی

فراخوان ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی آغاز شد.​

ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی در قالب دوره طرح ملی ازدواج دانشجویی (همسفر تا بهشت) آغاز شد و تا پایان دی ماه سال جاری ادامه دارد. طبق اعلام ستاد ازدواج دانشجویی کشور این مراسم در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

گفتنی است طول مدت این سفر سه روز است و شرکت‌کنندگان در این کاروان‌ها ضمن بهره‌مندی از هدایا و جوایز و بسته های فرهنگی از مزایای ویژه همچون غذای متبرک‌ حضرت رضا (ع) بهره‌مند خواهند شد.

دستورالعمل اجرايي بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجويي سال تحصيلي 98-97 به شرح ذیل می باشد:

شرايط وضوابط ثبت نام :

1-دانشجويان جهت ثبت نام به سایت ezdevaj.org مراجعه نمايند.

2-تاریخ عقدمجازجهت ثبت نام 01/01/1396 لغایت 1397/09/01 می باشد .

3- زوجهايي كه هردو دانشجو هستندفقط يكي ازآنها به عنوان داوطلب اصلي اقدام به ثبت نام نماید.

4- دانشجويان پس از ثبت‌نام ،مدارك لازم را جهت تاييد به دفتر نهاد دانشگاه ارائه نمايند.

مدارك لازم جهت تأييد صحت ثبت نام دانشجو:

1- اصل پرينت فرم ثبت نام اينترنتي كه توسط دانشجوي داوطلب تكميل و تاييد شده است.

2 - اصل عقدنامه

3- اصل شناسنامه زوجين

4- اصل كارت دانشجويي

5- اصل كارت ملي زوجين