فراخوان بیست چهارمین المپیاد غیرمتمرکز علمی – دانشجویی اردیبهشت 1398

فراخوان بیست چهارمین المپیاد غیرمتمرکز علمی – دانشجویی اردیبهشت 1398

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، حسب مصوبه شورای برنامه ریزی المپیاد علمی – دانشجویی کشور مرحله اول المپیاد غیرمتمرکز در رشته ها و مواد امتحانی زیر صبح و بعد ازظهر روزهای پنج شنبه 12 و جمعه 13 اردیبهشت ماه سال 1398 مطابق سیاست ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در 10 منطقه دانشگاهی برگزار می شود:

منطقه 1: دانشگاه های استان تهران و البرز به مرکزیت دانشگاه تربیت مدرس

اسامی رشته ها​
1 حقوق 6 زیست شناسی
2 علوم تربیتی 7 ریاضی​​
3 الهیات و معارف اسلامی 8 معارف
4 روانشناسی 9 مهندسی برق
5 فیزیک 10 مهندسی عمران

شرايط شركت در المپياد غيرمتمركز:
*رتبه های برتر اول تا پنجم رشته های اعلام شده
*فقط دانشجويان سال سوم و چهارم شاغل به تحصیل مي توانند در آزمون غيرمتمركز المپياد علمی -دانشجويي شركت نمايند.
*رشته تحصيلي دانشجويان بايد متناسب با رشته هاي اعلام شده از سوي دبيرخانه اجرايي المپياد باشد.

جهت آگاهی از برنامه و ساعت امتحان به آدرس زیر مراجعه کنند:

توجه: دانشجویان حائز شرایط جهت ثبت نام به مسئولین آموزش دانشکده های مرتبط مراجعه نمایند.

آخرین مهلت ثبت نام: تاریخ 97/10/25

97_10_15_Form_olamp.docxفرم درخواست شرکت در المپیاد علمی – دانشجویی سال 1398​