فراخوان بیست وپنجمین المپیاد غیرمتمرکز علمی – دانشجویی

فراخوان بیست وپنجمین المپیاد غیرمتمرکز علمی – دانشجویی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان بیست و پنجمین المپیاد غیرمتمرکز علمی دانشجویی فروردین 1399

اعلام شد.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، حسب مصوبه شورای برنامه ریزی المپیاد علمی دانشجویی کشور مرحله اول المپیاد غیرمتمرکز در رشته ها و مواد امتحانی زیر صبح و بعد ازظهر روزهای پنج شنبه 21 و جمعه 22 فروردین ماه سال 1399 مطابق سیاست ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در 10 منطقه دانشگاهی برگزار می شود:

منطقه 1: دانشگاه های استان تهران و البرز به مرکزیت دانشگاه تربیت مدرس

اسامی رشته ها

حقوق

زیست شناسی

علوم تربیتی

ریاضی

الهیات و معارف اسلامی

مهندسی کامپیوتر

روانشناسی​

مهندسی برق

فیزیک

مهندسی عمران

شرايط شركت در المپياد غيرمتمركز:

رتبه های برتر اول تا پنجم رشته های اعلام شده

فقط دانشجويان سال سوم و چهارم دوره کارشناسی مي توانند در آزمون غيرمتمركز المپياد علمی -دانشجويي شركت نمايند.

رشته تحصيلي دانشجويان بايد متناسب با رشته هاي اعلام شده از سوي دبيرخانه اجرايي المپياد باشد.

جهت آگاهی از برنامه و ساعت امتحان به آدرس زیر مراجعه کنند:

گفتنی است دانشجویان حائز شرایط، جهت ثبت نام به مسئولین آموزش دانشکده های مرتبط مراجعه نمایند و آخرین مهلت ثبت نام تاریخ 98/09/30 می باشد.

فرم درخواست شرکت در المپیاد علمی- دانشجویی.pdfفرم درخواست شرکت در المپیاد علمی- دانشجویی.pdf