فراخوان بیست و هفتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه

فراخوان بیست و هفتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم جزئیات ثبت نام بیست و هفتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه را تشریح کرد و گفت: ثبت نام از دهه دوم مهر ماه آغاز می شود.

به نقل از سازمان امور دانشجویان، ضمن اعلام فراخوان دور جدید جشنواره دانشجوی نمونه افزود: ثبت نام بیست و هفتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه از دهه دوم مهر ماه آغاز می شود.

وی ادامه داد: تمام دانشجویان متقاضی دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و پژوهشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین دانشگاه های پیام نور و فرهنگیان می توانند با مراجعه به سایت http://portal.saorg.ir/ نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان یادآور شد: جشنواره دانشجوی نمونه در سال ۹۶، ۴ هزار و ۳۵۲ درخواست در مرحله اولیه ثبت نام داشته که از این بین ۱ هزار و ۴۳۹ درخواست ثبت نهایی شده و جمعا ۲۲۰ نفر در مرحله دانشگاهی به دبیرخانه مرکزی معرفی شدند.

وی ادامه داد: از تعداد مذکور، ۹۲ نفر آن مربوط به دانشجویان وزارت علوم و ۱۲۸ نفر دانشجویان وزارت بهداشت بودند که در نهایت ۴۰ نفر به عنوان برگزیدگان مرحله کشوری در اسفند ماه سال گذشته با حضور معاون اول رئیس جمهور مورد تقدیر قرار گرفتند.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: جشنواره سال ۹۷ که بیست و هفتمین دوره رقابت میان متقاضیان این جشنواره است براساس زمان بندی های پیش بینی شده در هفته دوم مهرماه آغاز و در پایان همین سال با برگزاری مراسم تجلیل به پایان خواهد رسید.

وی ادامه داد: همانند سال های گذشته تمام مراحل ثبت نام و مرحله داوری دانشگاهی و داوری مرحله کشوری در سامانه الکترونیکی انجام می پذیرد و فرایند داوری جشنواره دانشجوی نمونه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار می شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: نخست دانشجویان در سطح دانشگاه به رقابت می پردازند و آن دسته از دانشجویانی که برترین امتیازات را بر اساس آیین نامه و صرف نظر از حد نصاب های آن کسب کرده اند به عنوان برگزیدگان دانشگاهی مورد تقدیر دانشگاه قرار می گیرند.

وی یادآورشد: آن تعداد از متقاضیان که شرایط معرفی به مرحله دوم را کسب کرده اند به دبیرخانه مرکزی معرفی می شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: جشنواره دانشجوی نمونه در سطح دانشگاه های تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پنج گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و دامپزشکی، هنر در مقاطع مختلف انجام می شود که پس از ارزیابی داوران کشوری در نهایت دانشجویان نمونه کشوری انتخاب و معرفی می شوند.

وی یکی از شروط پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی در جشنواره دانشجوی نمونه را کسب نمره لازم آزمون زبان عنوان کرد و افزود: در خصوص شرط ورود برای آزمون زبان ویژه تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری)  اولا این شرط الزامیست ثانیا همانند سالهای گذشته کسب امتیاز صفر (به طور مثال کسب نمره 50 از آزمون msrt) قابل قبول جهت ثبت درخواست متقاضیان این مقاطع می باشد امتیاز های بالاتر به عنوان نمره افزوده اعمال می شود.

سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: http://portal.saorg.ir

سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: http://nemooneh.behdasht.gov.ir

آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه.pdfآیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه.pdf

شیوه نامه اجرایی جشنواره دانشجوی نمونه.pdfشیوه نامه اجرایی جشنواره دانشجوی نمونه.pdf